Cum arată Kristen Dunst însărcinată pentru prima oară? Poartă rochii foarte scurte

 Pirvu Cristina
.

Cum arată Kristen Dunst însărcinată pentru prima oară. Actriţa a făcut furori zilele acestea când a ieşit în oraş alături de o prietenă. Poartă haine destul de îndrăzneţe pentru o viitoare mămică semn că se simte foarte bine.   

La începutul anului 2018, Kristen Dunst a confirmat că este însărcinată, asta după ce luni la rând s-a speculat că actrița de 35 de ani va deveni mamă. Vedeta a apărut în ianuarie în mai multe fotografii cu burtica de gravidă la vedere, ea a pozat pentru colecția de toamnă 2018 a unui brand celebru.

Kirsten şi logodnicul său, Jesse Plemons, vor deveni aşadar în curând părinți . „E timpul să devin mamă şi să mă liniştesc', a anunţat ea într-un interviu pentru Marie Claire în luna iunie, iar acum dorința este pe cale să devină realitate.

Acum. în februarie, vedeta a ieşit în oraş alături de o bună pietenă. A purtat o rochie foarte scurtă, albă, care i-a lăsat la vedere picioarele. Din când în când şi-a pus mâna pe burtă, iar sarcina i s-a observat perfect.

Priveşte imaginile din galeria foto.

Citeşte şi:

Cine o înlocuieşte pe Anca Lungu la pupitrul Observatorului? E o jurnalistă cu experienţă

Kristen DunstKristen Dunst

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton