Brooklyn Beckham și-a făcut un tatuaj nou, dedicat mamei sale!

 Oana Pantazi
.

Fiul cel mare al lui Victoria și David Beckham, deja un împătimit al tatuajelor, și-a îmbogățit colecția cu încă un desen pe brațul stâng. Acesta i-a topit cu siguranță inima mamei sale, Victoria, pentru că îi este dedicat!

 

Tatuajul dedicat de Brooklyn mamei sale, Victoria Beckham.

La doar 18 ani, Brooklyn Beckham s-a desprins deja de cuibul părintesc și locuiește singur în New York, unde participă la cursurile unei școli de artă fotografică. Fiul lui David și al Victoriei este însă extrem de atașat de familia lui și dovedește asta inclusiv prin intermediul tatuajelor, de care deja a devenit dependent, dat fiind că până acum are deja zece! Unul dintre ele le este dedicat surorii sale și celor doi frați ai săi – Harper, Romeo și Cruz – ai căror ani de naștere fratele lor mai mare și i-a tatuat  pe braț (2002/2005/2011).

Tatuajul dedicat de Brooklyn celor doi frați și surorii sale.

Tatuajul dedicat de Brooklyn celor doi frați și surorii sale.

Acum însă, Brooklyn a considerat că a venit momentul să-i aducă un tribut și mamei sale, Victoria, și și-a tatuat într-un loc extrem de vizibil (pe umărul stâng) o inimă alături de trei trandafiri, în mijloc fiind scris MUM („mama'). Gestul tânărului este unul extrem de emoționant șin cu siguranță Victoria a fost impresionată, cu atât mai mult cu cât un tatuaj pe care scrie „mama' nu este deloc prima alegere a puștanilor de vârsta lui…

Brooklyn si Chloë Moretz, iubita lui cu doi ani mai mare...

Brooklyn si Chloë Moretz, iubita lui cu doi ani mai mare…

Cu această ocazie, probabil Victoria și-a iertat fiul fiindcă a lipsit de la show-ul ei din New York, unde designerul s-a bucurat însă de prezența celorlați copii ai săi, dar și a lui David, care i-au fost alături și au încurajat-o ca de fiecare dată. Brooklyn a avut însă o scuză-„beton': iubita lui, Chloë Moretz, a împlinit 21 de ani, așa că tânărul a petrecut ceva timp alături de ea în Los Angeles. Dat fiind că relația lui cu Chloë a avut nenumărate suișuri și coborâșuri, acum Brooklyn este mult mai atent – ce-i drept, e și ceva mai matur – cu iubita lui, așa că a a scos-o în oraș de ziua ei, după care au făcut o plimbare romantică pe străzile din L.A. Suntem curioși cât va mai dura până ce și numele ei va fi imprimat pentru veșnicie pe trupul lui Brooklyn.

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton