Cum arată familia lui Neti Sandu

 Stamen Diana
.

Foarte discretă, Neti Sandu vorbește rar despre familia ei și despre viața ei personală, în general, dar de curând ea a făcut dezvăluiri destul de intime într-un interviu acordat Andreei Esca la Europa FM. Prezentatoare horoscopului de la Pro TV a vorbit despre relațiile ei eșuate. Chiar dacă nu are copii, vedeta este foarte atașată de sora ei și de nepoate. 

Cum arată familia lui Neti Sandu

Neti Sandu și familia ei

Neti Sandu, părăsită după 10 ani de relație

Neti Sandu s-a căsătorit la 24 de ani, însă totul a durat doar doi ani. 'Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să  facă ce vrea ', a mărturisit Neti. Ea a găsit puterea să povestească despre despărțirea care s-a produs chiar în perioada în care a început să lucreze la Pro TV. Chiar în primele ei zile la postul TV, Neti i-a mărturisit lui Florin Călinescu: 'Eu sunt atât de dărâmată  că eu nu știu dacă o să pot să fac față aici.'

Citește mai departe pe unica.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton