Adelina și Cristi Chivu au zece ani de căsătorie. Cum arăta cel mai frumos cuplu din fotbal în ziua nunții. Imagini rare și detalii neștiute!

 Oana Popoiag
.
Adelina și Cristi Chivu au zece ani de căsătorieAdelina și Cristi Chivu au zece ani de căsătorie

Adelina și Cristi Chivu au zece ani de căsătorie. Cei doi și-au unit destinele într-o frumoasă zi de vară din 2008, evenimentul fiind considerat 'nunta anului'. Avem imagini rare de la nunta de vis ce a avut loc la Palatul Știrbey și unde surprizele s-au ținut lanț. Printre altele, Gabriela Firea și Simona Gherghe le-au cântat mirilor 'Trandafir de la Moldova'.

Adelina și Cristi Chivu au zece ani de căsătorie, o poveste de dragoste fabuloasă și două fetițe, Natalia și Anastasia. Cei doi se iubesc ca-n prima zi, deși vara aceasta au împlinit un deceniu de la nuntă. Evenimentul considerat la vremea respectivă 'nunta anului' a reunit la Palatul Știrbey din Buftea toată 'crema' orașului, VIVA! având ocazia să prezinte atunci în exclusivitate cele mai frumoase fotografii.

Adelina și Cristi Chivu au zece ani de căsătorie. Detalii uitate din ziua nunții

Adelina a ajuns la cununie cu o mașină de epocă, însoțită de tatăl său, urmând ca după ceremonie să plece alături de Cristi Chivu la Palatul Știrbey, unde petrecerea a început la ora 7 seara și s-a terminat la 7 dimineața, a doua zi. Sala în care a avut loc recepția a fost luminată în roz și decorată cu amarilis și orhidee albe, acestea din urmă fiind florile preferate de mireasă: mov pentru căsătoria civilă și albe pentru ceremonia religioasă.

Primul dans le-a aparținut mirilor, care au ales pentru acest moment piesa „Love to be loved by you, de Marc Terenzi. La capitolul muzică, celebrul cuplu a avut parte de o surpriză din partea Gabrielei Firea (la vremea aceea încă știristă) și a Simonei Gherghe: acestea au ținut să le cânte celor doi 'Trandafir de la Moldova'. Pe lângă nașii Victor și Manuela Becali, la nuntă au mai luat parte prieteni de-ai lui Cristi din fotbal, precum Bogdan Lobonț, Cosmin Contra sau Viorel Moldovan, și colege de televiziune ale Adelinei, precum Crina Abrudan sau Andreea Berecleanu.

Adelina și Cristi Chivu au fost dublu emoționați în ziua nunții, atât pentru marele eveniment din viața lor, cât și pentru faptul că frumoasa brunetă tocmai aflase că este însărcinată cu primul copil.

Cum a fost cerută Adelina în căsătorie de Cristi Chivu: 'Tot îl întrebam de ce stă în genunchi'

Într-un interviu pentru VIVA!, Adelina ne-a povestit cum a fost cerută în căsătorie de fotbalist: 'Dupa un meci, la Milano, ne-am întors la hotel, era destul de târziu, trecut de miezul nopții. Cristi era foarte obosit și, când l-am văzut așezându-se în genunchi, am crezut că are un cârcel sau îl doare ceva. Tot îl întrebam de ce stă în genunchi, să se ridice, că îl dor picioarele. Dar el încerca să-și găsească cuvintele. Mi-a făcut o declarație de dragoste care îmi va rămâne în minte toată viața și a pus apoi „marea întrebare. Eu m-am blocat câteva secunde, nu știam ce se întâmplă, era ceva atât de spontan… Cristi însă m-a trezit din șoc și mi-a zis să spun „da mai repede, că nu mai poate sta în genunchi. A fost foarte emoționant, nu am mai dormit în noaptea aceea. '

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Adelina și Cristi Chivu nu sunt singurii care au împlinit vara aceasta zece ani de la nuntă. Vezi și:

FOTO de colecție! Andra și Cătălin Măruță, 10 ani de la nuntă. Cum i-a schimbat artista părerea lui Măruță despre căsătorie

Citește și:

Silvia Popescu comentează ţinuta Alexiei Eram de la Untold. „Este o tânără care are potenţial'

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton