Codin Maticiuc a vorbit despre copilăria sa: "Părinţii mi-au spus nu!"

 Pirvu Cristina
.

Codin Maticiuc a vorbit despre copilăria sa. Celebrul „crai de Dorobanţi” a fost fericit când erau mic, părinţii au ştiut când să îi spună nu, iar el îşi aduce aminte şi acum de acele momente. S-a mutat de mai multe ori în Bucureşti, iar acum a ajuns să locuiască exact lângă părinţi. 

La 37 de ani Codin Maticiuc are aproape tot ce îşi doreşte. Câteva lucruri îi lipsesc, însă prin muncă şi prin perseverenţă le va dobândi. Avut o relaţie specială cu părinţii săi de când era mic. Acum este conştient că multe lucruri le-a învăţat de la ei.

„Copilărie mea a fost una fericită. Cu bune şi cu rele. M-am născut în Dristor, într-un bloc normal, cu igrasie, şi am stat acolo până în clasa a II-a, apoi ne-am mutat în Aviaţiei.  Tata lucra la Ministerul Afacerilor Interne. A avut acces la un bloc mai bun, bloc fără probleme, dar pe lângă toate acestea a fost una fericită. Părinţii sunt lângă mine, sunt împreuna. Copilăria continuă cât timp ei sunt lângă mine. Am fost generatia aia cu cheia de gât. Ţin minte şi acum şnurul acela fosforescent. (…)

Da, părinţii mi-au spus nu. Că eu am avut nenumarate cerinţe nenorocoite. Am primit nu la o gramadă de prostii, de lucruri pe care mi le doream. Ei au spus nu şi la aventura cu filmele. Vârsta la care am pornit eu 32 de ani…Nu nu mai era acelaşi. Bai, faci din banii tăi.”, a spus Codin.

Codin Maticiuc şi-a vândut ceasurile

Codin este pasionat de film, a avut diferite roluri mici şi chiar a fost în postura de producător. Şi-a vândut din lucrurile persoanle pentru a face ce îşi doreşte: film.

„Eu mi-am vândut ceasurile ca să îmi fac filmele. Nu, nu se câştigă bani. Am caştigat timp, am câştigat viaţă, experienţă. (…) Nu mă gândesc acum la bani, nu stau să calculez. Nu am rămas fără ceasuri. Am vândut o parte dintre ele.”, a mai adăugat acesta.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton