Codin Maticiuc, pregătit să devină tată: "Trei îmi doresc!"

 Pirvu Cristina
.

Codin Maticiuc, pregătit să devină tată. Chiar dacă mulţi nu se aşteptau, Codin a declarat în premieră că vrea să devină tată. Deşi nu este căsătorit, acesta vrea să aibă trei copii. De la o vârstă fragedă are această dorinţă care nu s-a îndeplinit până acum. El a povestit şi despre căsătorie!

De la 23 de ani voia să aibă copii. La vremea aceea poate nu îşi dădea seama de responsabilitatea pe care o implică calitatea de părinte. Şi la 37 de ani are acelaşi vis, de a avea trei copii. Încă nu s-a întamplat până acum, din câte ştim noi, dar el pe viitor vrea să se întâmple.

„Îmi doresc foarte mult copii. De la 23 de ani vreau. Nu am stat însă să analizez atât de mult. Vreo trei îmi doresc. Îmi doresc şi alte multe lucruri la nivel profesional. Vreau mai multe roluri, nu ma simt însă nefericit din cauza acestor lipsuri.”, a declarat Codin la Interviurile VIVA!

Primele declaraţii ale lui Codin Maticiuc despre căsătorie

Referitor la căsătorie, Codin are cel mai frumos model de urmat. Este vorba despre căsnicia părinţilor săi. A avut o copilărie foarte fericită datorită lor.

„Au existat femei de care am fost foarte îndrăgostit. Au existat femei, nu multe, ce-i drept, ma gândesc la ultima relaţie, au fost femei pe care le-am iubit. Dacă aş face-o vreodată, aş face-o dacă aş simti că ea are nevoia asta. Aş călca pe principii şi aş spune da. Nu cred că aş face-o, nu cred în asta.”, a adăugat el.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton