Cici, ex-Sistem, și Amalia, horoscopista de la „Neața cu Răzvan și Dani”, s-au despărțit

 Popescu Alexandra
.

O nouă despărțire în showbiz! Cici, ex-Sistem și Amalia, horoscopista de la „Neața cu Răzvan și Dani', au decis să se despartă, deși au împreună un băiețel de trei ani.

Ciprian Rogojan și Amalia și-au ținut relația departe de presa mondenă și tot timpul au fost discreți în ceea ce privește viața lor de familie. Vestea că cei doi se despart a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că au împreună un băiat, Luca, de doar trei ani. Se pare că, acum, cei doi trebuie să se hotărască cu cine va rămâne cel mic. Cici vrea ca Luca să rămână cu el și a înaintat deja o cerere în acest sens judecătoriei. Până ce procesul se va încheia, băiețelul va rămâne cu Amalia.

Potrivit spunews.ro, Cici îl va putea vedea pe micuț în zilele de marți și joi seară, dar și două weekend-uri pe lună. În plus, trebuie să plătească și o pensie alimentară pentru Luca.

Se pare că ruptura dintre cei doi s-a produs încă din iarnă, însă de dragul fiului lor au decis să rămână împreună pentru ca cel mic să nu le simtă lipsa în preajma sărbătorilor.

Alexandra Popescu

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton