Chef Florin Dumitrescu nu îşi încurajează fiica cea mare să devină bucătar : "E o meserie grea pentru o femeie" - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Chef Florin Dumitrescu nu îşi încurajează fiica cea mare. Florin Dumitrescu şi Cristina au împreună două fetiţe minunate. Micuţele au arătat încă de pe acum ce vor să facă pe viitor, însă părinţii lor sunt sceptici. Cea mare vrea să devină bucătar, însă părintele său nu e deloc încântat!

Florin Dumitresacu şi Cristina ne-au povestit că fiica lor cea mare, Ava Elisabeta, se joacă prin casă, de multe ori şi cu ei spunând că ea este bucătarul, iar ei clienţii. Are o tunică specială pe care o îmbracă atunci când este „chef”. Ea merge şi la balet, însă nu este foarte pasionată.

Cea mică, Mia Victo­ria, seamănă mai mult cu tatăl său. Preferă sporturile mai dure, chiar şi boxul. Exclusiv pentru VIVA!, Cristina şi Florin au spus că nu o încurajează pe Ava să lucreze în bucătărie, fiind o muncă prea grea pentru o femeie.

„Dacă vrea să facă bucătărie…, e destul de greu şi de complicat. Nu prea recomand doamnelor să facă meseria adssta. E grea din punct d evedere fizic. Dacă ea o să îşi doreşte ea, trebuie să treacă prin toate etapele. „, a spus Florin Dumitrescu exclusiv pentru VIVA!.

Cristina a aprobat cele spuse de Chef Florin: „Este o meserie grea pentru o femeie, fizic e grea…să lucrezi în temperaturile acelea ridicate”

 

Florin Dumitrescu – Pictorial de poveste cu familia

Venirea pe lume a celei de-a doua fetițe (Mia Victoria) a lui Florin și a Cristinei Dumitrescu a completat frumos tabloul familiei lor.  Iată cum pictorial inedit pentru VIVA! de acum ceva timp. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton