Charlize Theron - Cel mai greu rol

 Florentina Liutic
.

Ani la rând, Charlize Theron a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, iar palmaresul ei include doar roluri de excepție. Actrița a revenit pe marile ecrane, odată cu producția „Mad Max: Drumul Furiei”, în care îi dă viață luptătoarei Furiosa.

 

Charlize-Theron

 

Creatorul legendarei francize „Mad Max, George Miller, ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Charlize Theron, actrița care îi dă viață personajului Imperator Furiosa, povestește într-un interviu exclusiv despre provocările actoricești pe care i le-a adus noul „Mad Max, dar și de-spre felul în care i-a fost afectată viața personală de filmările din deșert.

 

Cu ce este „Drumul Furiei' diferit faţă de primele trei părţi?

George a reinventat în acest film o lume pe care o iubeşte cu adevărat. Oricine doreşte să intre va avea o experienţă spectaculoasă. Există mo­mente nepreţuite pentru iubitorii fil­melor, dar, în acelaşi timp, regizorul a creat o lume nouă pentru tânăra generaţie care nu este familiarizată cu seria „Mad Max. Acesta este farme­cul filmului „Drumul Furiei.

 

După ce te-ai obişnuit cu Furiosa, ai simţit că te identifici în vreun fel cu personajul?

Da. Am transformat-o pe Furiosa în-tr-un proiect personal, pentru că regi­zorul George Miller mi-a permis acest lucru. Ca actor, nu poţi să faci ce vrei cu personajul pe care îl primeşti. Este decizia realizatorului dacă acceptă sau nu aportul personal al actorului, iar George a fost fantastic, pentru că a încurajat implicarea mea în această colaborare.

 

Interviu WARNER BROS. PICTURES, Foto: Hepta

 

Continuarea în numărul de iunie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 30 mai.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton