Amalia Năstase se pregăteşte pentru căsătorie şi al treilea copil

 Florentina Liutic
.

Amalia (39) traversează o perioadă senină: așteaptă al treilea copil, are un business înfloritor și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de afaceri, Răzvan Vasilescu.

Amalia1

 

Cum de te-ai hotărât să mai faci un copil?

Nu a fost neapărat o hotă­râre grea sau ceva ce am planificat, este urmarea unei relații fericite și mai ales a faptului că și eu și Răzvan iubim foarte mult copiii. Eu sunt și Ambasa­dorul campaniei „Bun Ve­nit pe Lume a organizației Salvați Copiii! și merg la fiecare două săptămâni în diverse maternități din țară. Îmi place foarte mult felul în care m-au schimbat copiii. Așadar, cu cât mai mulți, cu atât mai bine.

 

Are vârsta vreo importanță pentru momentul în care decizi să fii mamă? Prin presă formulările despre sarcina ta sunau cam așa: „Amalia Năsta­se mai face un copil, deși are o vârstă…'

Dacă nu ai nici o problemă cu sarcina poți să ai aproa­pe orice vârstă ‒ părinții mei m-au avut destul de târziu pe mine. Și apoi, în societatea noastră, totul e tabu, dar pe de altă parte totul e permis. Nimeni nu-și trăiește viața așa cum vrea. Eu n-am considerat nici­odată că există o anumită vârstă pentru a face ceva. Dacă ești împăcat cu tine, părerea celorlalți contează prea puțin.

 

Părinte fiind, am ajuns la concluzia că vârsta cea mai potrivită pentru făcut copii e după 35 de ani… Abia atunci ai răbdarea și maturitatea necesare pentru un copil. Pe la 20 și ceva de ani copilul e o jucărie pe care i-o lași mamei în grijă când tu pleci la mare de 1 mai.

Categoric, ai altă minte. Eu, de exemplu, le-am făcut pe fete „regulamentar, ca să zic așa. Mă rog, eu m-am și distrat când trebuia să mă distrez, nu am frustrarea că nu mi-am trăit tinerețea. Dar tot parcă eram un co­pil. Acum, fiind și ele mari, parcă suntem mai maturi cu toții. În relația cu fetele am pus mereu pe primul loc prietenia, abia apoi a intervenit autoritatea părin­tească…

 

Continuarea în numărul de iunie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 30 mai.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton