Ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D? Vedeta încasează o sumă foarte mare

 Stamen Diana
.

Poate că mulți s-au întrebat ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D, însă, aproape ca și în cazul salariului Andreei Esca, acesta a rămas până acum un secret.

Vedeta câștigă mulți bani cu job-ul de la Kanal D pe care îl are de ceva timp. Andreea Mantea lucrează de aproximativ zece ani în acest trust. Se pare că salariul pe care Andreea Mantea îl ia pe lună nu este deloc mic. Prezentatoarea TV ar încasa o sumă de 8.000 de euro, unii oameni doar visează la un asemenea salariu colosal.

Dacă stăm să ne gândim puțin, prezentatoarea TV ar câștiga pe an aproximativ 100.000 de euro. Cu banii pe care îi câștigă, Andreea Mantea are grijă ca nimic să nu-i lipsească fiului ei, David.

Andreea Mantea prezintă împreună cu Victor Slav emisiunea 'Wowbiz', pe Kanal D, de luni până joi, de la ora 23.00.

Ce salariu are Andreea Mantea

S-a împăcat cu tatăl copilului

În ultima perioadă, se pare că relația dintre Cristi Mitrea și Andreea Mantea este una mai bună. Dacă cei doi au fost la cuțite până acum, de dragul copilului au ajuns la un numitor comun. David a început să-și petreacă timpul din ce în ce mai des alături de luptătorul MMA.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton