Ce culoare de păr se poartă primavara aceasta şi cum să faci suviţe perfecte

 Pirvu Cristina
.

Ce culoare de păr se poartă primavara aceasta. Avem pentru tine exact ce îţi doreai pentru a atrage atenţia. Un look nou, fresh care este la modă în această perioadă. Tot ce trebuie să faci este să mergi la salon, să arăţi stilistului ce îţi doreşti şi să te laşi pe mâna lui. 

Pare că în fiecare săptămână se poartă o culoare diferită la păr. De la blondul perlat până la ciocolatiu, ne putem aştepta la orice. Un nou trend este acum în vogă: suviţele care oferă o luminozitate aparte.

În timp ce părul ombre este de domeniul trecutului, părul strălucitor, în suviţe, e pe val. Pe părul mai închis la culoare se aplică o culoare deschisă, care să contrasteze. Aşa vei crea un efect de senzaţie, la modă.

Specialiştii explică cum se poate crea acest efect. Katelyn Bode, de la The Copper Comb Salon a povestit: „Pentru a crea un astfel de look trebuie să stabileşti un contrast între părul închis şi suviţele deschise la culoare. Poate fi făcut pe orice tip de păr.”

Cel mai bine ar fi ca acest look să fie adoptat de o persoană care are părul într-o singură nuanţă. În cazul în care prin părul tău sunt şi culori strălucitoare nu vei reuşi să creezi efectul dorit, acel contrast evident.

 


Ce culoare de păr se poartă

Pentru primăvara acestui an stiliştii ne îndeamnă să optăm fie pentru nuanţele şaten deschis, fie pentru culorile închise, apropiate cu ciocolatiul. La moda vor fi elemente de extravaganţă, care constau din trecerea contrastanta de la culoarea naturala a părului, în nuante mai tipatoare.

Foto: Colaj

Vezi și ce culori de par se potrivesc pentru sezonul toamna-iarna

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton