Care a fost, de fapt, cauza celei mai mari gafe de la Oscar 2017

 Popescu Alexandra
.

După ce Warren Beatty a anunțat greșit câștigătorul premiului Oscar la categoria „cel mai bun film', au apărut și primele reacții despre imensa gafă.

Plicul în care trebuia să scrie numele câștigătorului la cea mai importantă categorie a Oscarurilor conținea defapt numele celei mai bune actrițe, Emma Stone în „La La Land'. Totul a culminat cu o gafă imensă, „La La Land' fiind anunțat marele câștigător, ca mai apoi organizatorii să își dea seama că filmului „Moonlight' i-ar reveni celebra statuetă.

„Echipa a început să se agite. Au luat plicul pe care îl aveam. Pe acesta scria Emma Stone din „La La Land'. Era clar că ceva nu este în regulă. Au început după să se uite după plicul cu „cel mai bun film'. Nimeni nu știa unde este. Apoi a apărut. Ei au deschis plicul lângă mine și au spus „Moonlight', așa că l-am luat. Trebuia să clarific situația', a spus Jordan Horowitz, producătorul „La La Land'.

În cursul normal al evenimentelor, reprezentanții PricewaterhouseCoopers au creeat două seturi complete de plicuri cu câștigătorii. În timpul ceremoniei, doi reprezentanți stăteau pe de o parte și pe de cealaltă a scenei, alternând înmânarea plicurilor în funcție de partea pe care urcau pe scenă prezentatorii.

După câteva ore de la ceremonie, Academia Americană de Film a emis scuzele din partea PricewaterhouseCoopers: „Ne cerem scuze celor de la Moonlight, La La Land, Warren Beatty, Faye Dunaway și celor care au urmărit Oscarurile pentru eroarea care s-a produs în timp ce s-a anunțat câștigatorul pentru „cel mai bun film'. Din greșeală, prezentatorilor li s-a dat plicul greșit, iar când s-a descoperit asta, a fost imediat înlocuit. Noi investigăm ce s-a întâmplat de fapt  și regretăm profund cele petrecute. Apreciem modul în care nominalizații, Academia, ABC și Jimmy Kimmel au manevrat situația.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Gafă monumentală la Oscar 2017

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton