Ben Affleck și noua iubită Lindsay Shookus - prima apariție oficială în calitate de cuplu la Premiile Emmy

 Popescu Alexandra
.

Ben Affleck și noua lui iubită Lindsay Shookus au a vut prima lor apariție publică la un eveniment în calitate de cuplu. Cei doi au venit împreună la Emmy, duminică seară, acolo unde Lindsay a fost nominalizată cu show-ul „Saturday Night Live', emisiune la care este și producător.

Ben și iubita lui au participat la ceremonia de la Microsoft Theatre din Los Angeles pentru prima data în calitate de cuplu oficial, însă cei doi nu au pășit pe covorul roșu pentru a fi fotografiați, ci au intrat pe o ușă laterală VIP, scriu cei de la E! News.

 


Actorul a venit să o susțină pe Lindsay și a aplaudat atunci când aceasta a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pentru  „Outstanding Variety Sketch Series' acordat show-ului „SNL'. Shookus a început să lucreze la SNL după colegiu ca asistent, iar mai apoi a avansat destul de rapid.

După eveniment, cuplul a participat la after-party-ul HBO al lui Larry David la Plaza, la Pacific Design Center.

Vezi si:

Cautam vedeta cu dimensiunile 90-60-90: Astazi, Andreea Ibacka

Știrile despre relația lui Ben Affleck cu Lindsay Shookus au apărut în iulie, la trei luni după ce actorul și fosta soție Jennifer Garner au depus actele de divorț. Affleck și Garner s-au despărțit în anul 2015 după 10 ani de mariaj, iar Lindsay s-a despărțit de producătorul Kevin Miller în 2014.

La începutul acestei luni, cuplul a participat și la US Open.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton