Andreea Bălan a plecat cu șoțul și fiica ei în vacanță. Iată ce destinație a ales artista! FOTO

 Popescu Alexandra
.

Printre filmări pentru emisiunea „Te cunosc de undeva', concerte și repetiții, Andreea Bălan și-a făcut timp pentru familie, așa că a plecat împreună cu soțul George Burcea și cu micuța Ella în vacanță în Croația.

Vedeta a ales ca destinație turistică orașul Dubrovnik, situat la malul Mării Adriatice, iar imaginile cu peisajele și orașul vechi postate de Andreea pe rețelele de socializare ne taie răsuflarea de-a dreptul. Mai mult, artista s-a oprit și în Bosnia-Herțegovina pentru câteva fotografii.

Vezi și: Ben Affleck și noua iubită Lindsay Shookus – prima apariție oficială în calitate de cuplu la Premiile Emmy

Însă cea mai emoționantă imagine rămâne cea în care Andreea și George își țin de mână fiica și în dreptul căreia artista a scris un mesaj extrem de emoționant.

„Mi-a luat ani de zile ca să înțeleg care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață, iar acest moment mi l-am imaginat cu mult timp înainte ca să se întample si luptat pentru el. Am știut că într-o zi, familia mea, va fi ancora în apele tulburi și va fi cel mai important lucru de pe pămant. Iubire și dragoste în familie vă doresc tuturor.'

Iată imagini din vacanța Andreei Bălan în galeria foto de mai sus!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton