Augustin Viziru, la primul rol principal din carieră: "Dacă nu ajung la 75 de kilograme, trebuie să joc gratis!" - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Augustin Viziru, la primul rol principal din carieră. Actorul a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! ce proiect măreţ pregăteşte alături de Iura Luncaşu. este nevoit să facă însă şi câteva sacrificii. Referitor la viaţa personală, nu este în nicio relaţie acum, iar despre fratele său, Lucian, a vorbit numai de bine! 

Augustin a luat rolul principal dintr-o comedie, este prima dată când este protagonist. Acest lucru îl face foarte mândru, are o carieră de succes, de ani de zile. Nu iese însă la evenimente şi nici nu participă la emisiuni TV pentru a povesti de viaţa sa profesională. VIVA! a aflat chiar de la el despre noul proiect. A făcut un pariu cu Iura Luncaşu, este nevoit să ajungă la 75 de kilograme de la 104 pentru a fi perfect pentru rol. Va juca gratis dacă nu respectă această condiţie.

Este destul de dificil însă să dea toate acele kilograme jos, are şi câteva probleme de sănătate.

„Primul meu rol principal din carieră. Toată viaţa am fost băiatul rău şi antagonistul din toate proiectele, iar acum o să fiu protagonist. Mă bucur foarte mult, o să fie o comedie împreună cu Iura Luncaşu, distribuţia este foarte vastă, foarte multe personalităţi. Este un film independent, o să îl facem singuri.

Încercăm să aducem bucurie în casele oamenilor. Să vină oamenii la cinematograf. Am făcut acum un deal cu Iura. Când am luat rolul avea 99 de kilograme, anterior 104, slăbisem deja 5, acum am ajuns la 86…am spus că până în august ajung la 75 de kilograme. Mi-a spus că dacă nu ajung la 75 de kilograme, trebuie să joc gratis. Miza e mare.

Problema e că am o hernie de disc care mă deranjează şi mă opreşte din programul de a slăbi. Am început recuperarea uşor, uşor, deja am început să mă mişc mai bine. Sportul este sfânt.„, ne-a declarat în exclusivitate Augustin Viziru.

 

Augustin Viziru ţine legătura cu fratele său

„Fratele meu s-a mutat în Germania de ceva ani de zile, a ieşit complet din scena publică. A considerat că nu asta îl face fericit. Noi am crescut într-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc, multă lume nu ştie. Gogu Viziru a fost căpitan de Cupa Davis, a fost antrenorul domnului Ilie Năstase, domnului Ţiriac. El a antrenat în străinătate 25 de ani. Nu a stat prea mult prin România. Acum, fratele meu a luat această cale. Îi place lui tenisul, are copii, îi antrenează. (…) În ultima vreme nu am apucat să ne vedem.”, a mai povestit celebrul actor.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton