Au format trupe de succes şi au câştigat averi cântând împreună, dar nu mai ştiu unii de alţii - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Au format trupe de succes, dar nu mai ştiu unii de alţii. De-a lungul timpului, foarte multe trupe de la noi s-au destrămat, unii cântăreţi au continuat cariera în muzică, alţii au abandonat-o şi s-au reprofilat. Am fost curioşi să mai aflăm dacă artiştii vechilor trupe îşi mai vorbesc sau nici nu vor să mai afla unii de alţii!

Nick continuă să cânte melodiile N&D, la concerte!


Între Nick și Delia a fost o relație tensionată, după destrămarea trupei, apogeul fiind atins în 2014, când artistul a amenințat-o cu Tribunalul, pe fosta lui colegă. Motivul? Faptul că Delia interpreta în concerte melodiile N&D, piese care-i aparțin în totalitate. Cei doi au îngropat securea războiului un an mai târziu, când Delia l-a invitat pe Nick să cânte împreună în show-ul ei de la Sala Palatului. Ce face Nick acum? Tot muzica, însă a preferat să nu se mai expună chiar atât de mult, în ultimii ani. „Eu am două proiecte, Nick NND (No Never Dies), unde interpretez singur piese ce au un puternic mesaj social, și Nick & Dya, un duet care apare, după cum își doresc organizatorii de sepctacole, sub titulatura N&D. De altfel, piesele vechi, pe care le-am cântat cu Delia, îmi aparțin în totalitate, fiind compuse de mine, și le cânt în continuare. Le cânt în ambele proiecte. Chiar mă pregătesc să plec într-un turneu, în fiecare weekend, din aprilie și până în decembrie. Mulți îmi spun că greșesc că nu apar mai des în public, dar prefer să mă axez pe muzică și atât, nu mi-am dorit să apar împreună cu familia', a declarat Nick, pentru VIVA!

Transformarea lui Nick, membru al trupei N&D

Transformarea lui Nick, membru al trupei N&D

Membrii trupei Valahia nu-și mai vorbesc!

Puțini își mai amintesc faptul că, la debutul din 1998, trupa Valahia era compusă din trei membri: Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală. Primul care s-a retras a fost chiar Costi, Mihai și Dorin ajungând chiar să se înscrie la Eurovision, împreună. Dar n-a mai durat mult colaborarea și trupa a rămas… istorie! Noi am reușit să vorbim chiar cu Dorin, cel care a spus adio muzicii și despre care nu s-a mai știut nimic, în ultimii ani: Eu m-am dedicat carierei în navigație, sunt căpitan pe vapor de cursă lungă și stau plecat cam patru luni, după care trei luni vin acasă. Sunt căsătorit, am două fete. Mă gândesc cu plăcere la vremurile în care cântam, dar eu am ales să fac altceva, întrucât mi s-a părut instabilă meseria asta de cântăreț. Așa că m-am retras la timp. Am simtit că nu sunt făcut pentru industria asta muzicală. Am câștigat foarte mulți bani, atunci mi-am cumpărat două case, adică pe una am cumpărat-o și pe a doua am construit-o', ne-a spus Dorin. Au mai ținut legătura membrii trupei? Ei bine, nu, cu o singură excepție: În 2014 m-a sunat Mihai că a primit o propunere să refacem formația și am avut un concert, la vremea respectivă. Cu Mihai am mai vorbit de câteva ori, dar are un program încărcat și nu am avut timp să ne vedem, și pe Costi l-am sunat de vreo două-trei ori, dar nici cu el nu m-am văzut. Practic, nu prea mai avem ce să ne spunem', ne-a mai mărturisit Dorin.

Trupa Akcent s-a despărțit cu scandal!

Patru membri a avut trupa Akcent, la debut, primul care și-a luat la revedere de la colegi fiind Marius Nedelcu, acum locuitor al Londrei. Câțiva ani mai târziu, Adrian Sînă s-a rupt de colegii lui, Sorin Brotnei și Mihai Gruia, el fiind și cel căruia i-a rămas titulatura de Akcent. Puțini își mai amintesc faptul că, inițial, trupa Akcent a fost lansată drept un duo, cu Adrian Sînă și o solistă, ulterior Adrian reorientându-se către un grup de băieți. Deși au trecut cinci ani de la scindarea trupei Akcent (Mihai și Sorin încă mai activează sub numele TWO), soliștii n-au reușit să treacă peste orgolii și nu-și mai vorbesc nici măcar de curtoazie, atunci când se mai întâlnesc la evenimente mondene, întâmplător.

Alin Oprea l-a lăsat „Singur' pe Tavi Colen, iar trupa a rămas doar un Talisman!

Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest divorț muzical, dar iată că s-a întâmplat într-un moment cu totul neașteptat! Trupa Talisman s-a rupt în anul 2006, cei doi soliști aducându-și reciproc acuzații extrem de grave, de la certuri financiare și până la cele privind consumul excesiv de alcool. Mulți au crezut că este doar o luptă a orgoliilor, dar anii au trecut și timpul a confirmat că între Alin Oprea și Tavi Colen nu mai există șanse de reconciliere. Însă, situația s-a schimbat puțin în urmă cu doar un an și câteva luni, când tatăl lui Tavi s-a stins din viață. În acel moment, Alin a lăsat garda jos și a transmis un mesaj public demn de un prieten adevărat: „Nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui Tavi. Sunt alaturi de el cu tot ce are nevoie, sufleteste si cu fapta, daca e nevoie. Doar sa ridice doua degete. II doresc sincere condoleante, si sa fie puternic sa mearga mai departe. O sa-I sun sau o sa-i dau un mesaj lui Tavi. Imi pare tare rau', a spus Alin, în decembrie 2016.

Raluca de la trupa Angels a dispărut definitiv din showbiz!

Monica și Raluca erau adolescentele care cântau refrenul „Așa-s băieții, umblă numai după fete', dar care s-au separat după numai câteva hit-uri. În timp ce Raluca a renunțat definitiv la muzică, dedicându-se familei și devenind mamă, Monica a mai avut câteva încercări de relansare în lumea artistică. Mai exact, a cântat pentru o scurtă perioadă în trupa Candy, iar apoi a prezentat show-uri muzicale, poe Litoral. Fetele au ținut legătura în primii ani, după ruptura trupei dar, ulterior, drumurile lor s-au separat total, având în vedere că nici nu au mai avut preocupări comune.

Anca Badiu încă ţine legătura cu membri trupei Class

Anca Badiu a făcut parte din trupa Class alături de Florin Cojocaru, Vlad Cernea şi Mihaela Cernea. Cu cei din urmă, Anca ţine legătura, au o relaţie de prietenie. „Avem o relaţie foarte bună. Cu Florin Cojocaru nu am mai ţinut legătura.Nu, nu au existat tensiuni între noi, pur şi simplu. Habar nu am de ce. Ne-am întâlnit odată, când făceam nişte repetiţii pentru un spectacol în mall. Venise şi el la acele repetiţii. A fost demult. Pe Florin îl apreciez foarte tare. Este unul dintre cei mai capatibili şi mai deştepţi bărbaţi din showbiz. 
Cu Vlad şi cu Mihaela mereu. Vorbim foarte…de când a murit fratele meu. Şi ei au rămas şocaţi. Nu am mai vorbit cu aşa multă lume, m-am retras eu aşa. 

Cu colegii mei îi pot considerara familia mea. Mihaela e o dulce şi Vlad la fel. Vlăduţ era ca fratele meu. Florin e puţin mai rece. Un băiat super deştept. Mi-a dat sfaturi super constructive. Asta chiar dacă sunt mai mare decât ei. 

Ei sunt muzicieni adevăraţi. Mihaela bine, e profesoară.  Sunt nişte oameni de calitate. Nu pot să vorbesc despre ei decât la superlativ. Eu mă înţeleg foarte bine cu Mihaela, am zis că ne vedem, ne vedem, dar s-a întâmplat cu Mircea, cu fratele meu. M-a sunat odată şi am zis că ne vedem la o cafea şi iar nu ne-am văzut , m-a invitat la studio, dar nu neapărat profesional, cui ca prieteni. Eu îi respect extraordinar de mult. Datorită lor am reuşit să ajung ceea ce am ajuns, am avut eu, nu ştiu ce a fost în capul meu cu faza aia cu carieră solo. Îmi pare rău că nu am continuat cu ei, deşi ei s-ar fi descurcat şi fără mine. Ei oricum erau Class. Eu eram un no name.. M-au luat în echipă în baza unor criterii. Lucrurile au mers extraordinar de bine.”, ne-a spus în exclusivititate Anca Badiu.

Foto: Colaj, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton