Aşa mamă, aşa fiică! Celebrităţile se mândresc cu moştenitoarele - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Să fii copilul unei vedete de la Hollywood nu e deloc ușor, însă atunci când ești copia la indigo a mamei tale apar comparațiile, iar așteptările celor din jur sunt și mai mari. Iată cum le fac față 5 fiice ale unor mame celebre!

Cea care ne creează o imagine despre aspectul viitoarei progenituri este întotdeauna componenta genetică și, chiar dacă uneori apar surprize și copilul „se aruncă în neam, cum spune o vorbă neaoșă, de cele mai multe ori putem anticipa cum vor arăta viitoarele odrasle. Iată însă că, în unele cazuri, ADN-ul le oferă părinților adevărate copii la indigo ale lor. Drept dovadă, ajunse acum la vârsta la care mamele lor făceau furori în industria filmului și cea muzicală, fiicele sex-simbolurilor anilor ‘80-90 promit nu doar să  le calce acestora pe urme, ci chiar să le depășească!

Cindy Crawford și Kaia Gerber
Privind-o pe Kaia Gerber, acum în vârstă de 16 ani, ai o stranie senzație de deja-vu, iar asta pentru că tânăra seamănă leit cu mama sa, celebra Cindy Crawford (51), în tinerețe. Actriță și fost top-model, Cindy a fost fără doar și poate una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, însă de ceva vreme i-a predat ștafeta fiicei sale. Kaia a pășit cu dreptul în industria modei, iar asta încă de la o vârstă fragedă, atât frumusețea sa specială, cât și asemănarea cu mama ei propulsând-o direct pe catwalk. La 14 ani, Kaia apărea deja pe coperta Vogue Franța alături de mama ei, iar de curând tânăra a semnat cu IMG, agenția din New York care a reprezentat-o cândva și pe mama sa. Prada, Moschino, Versace… Kaia este deja preferata designerilor din lumea întreagă,  și cu siguranță puștoaica are toate șansele de a-și construi o carieră la fel de fabuloasă ca a mamei sale.

Reese Witherspoon și Ava Philippe
Și asemănarea dintre Reese Witherspoon (41) și fiica ei, Ava Philippe (18) este uimitoare. La finele anului trecut, tânăra a făcut furori la Balul Debutantelor, unde a deschis ceremonia printr-un vals, ca într-o adevărată poveste cu prinți și prințese, alături de iubitul ei de origine indiană, viitorul maharajah din Jaipur, Padmanabh Singh, în vârstă de 19 ani. Evident, asemănarea cu cea care, acum 17 ani, făcea furori în „Blonda de la Drept a fost frapantă. Și pentru că frumusețea ei nu putea rămâne neremarcată, anul acesta Ava și-a făcut debutul și în modă, apărând în lookbook-ul colecției de toamnă 2018 al celebrului brand Rodarte. Dat fiind însă că frumusețea ei este dublată și de talent, cine știe?, poate cândva va apărea într-o continuare a seriei „Legally Blonde în locul mamei sale…

Madonna și Lourdes Maria Ciccone
Fără doar și poate, Madonna (59) a fost, și încă este, una dintre cele mai mari artiste ale lumii. Sexy, energică, excentrică, voluntară și greu de stăpânit, artista nu putea să aibă decât o fiică pe măsură… La 21 de ani, Lourdes, alintată de mama ei Lolita, este copia fidelă a Madonnei la aceeași vârstă și deja îi calcă mamei sale pe urme. Fiica artistei și a actorului cubanez Carlos Leon este studentă la Universitatea din Michigan (aceeași la care Madonna a renunțat pentru a-și urma cariera artistică), unde studiază teatru, muzică și dans, iar recent a pozat complet nemachiată pentru campania de lansare a parfumului POP, la invitația designerului Stella McCartney. Și cum așchia nu sare departe de trunchi, unica fiică biologică a reginei muzicii pop șochează la fel ca mama ei… Cele două se pot mândri, la doar câțiva ani distanță, cu niște fotografii în care își expun cu nonșalanță părul din zona axilelor, deci e mai mult decât clar că jemanfișismul este o trăsătură de familie…

Kim Basinger și Ireland Baldwin
Ireland nu are deloc o „moștenire ușoară de dus mai departe, ea fiind fiica sex-simbolului anilor ‘80, Kim Basinger (64), și a unuia dintre cei mai carismatici bărbați de la Hollywood, Alec Baldwin (59). Din păcate, copilăria tinerei a fost marcată de divorțul răsunător dintre cei doi părinți celebri ai săi, dar și de lupta interminabilă pentru custodia sa pe care aceștia au purtat-o. Acum, la 22 de ani, Ireland, care s-a transformat într-o tânără superbă, este unul dintre motivele pentru care Kim și Alec au îngropat securea războiului. Fiica celor doi actori le-a moștenit nu doar talentul, ci și frumusețea, aceasta semănând aproape tulburător cu mama sa în vremea tinereții. Blondă, sexy, cu forme extrem de apetisante și sâni voluptuoși, la cei 1,88 m ai săi Ireland nu putea trece neremarcată, așadar în momentul de față ea cochetează atât cu modelingul, cât și cu actoria. Recent, aceasta a pozat pentru Guess, fiind extrem de apreciată de cofondatorul brandului, Paul Marciano, care consideră că Ireland este „bucățică ruptă din mama ei.

Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp
Un alt cuplu mamă-fiică ce seamănă izbitor este cel format din Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp, fiica rezultată din relația dintre cântăreața de origine franceză și celebrul actor american Johhny Depp. Deși Vanessa are 45 de ani, iar Lily-Rose – 18, uneori aproape că este imposibil să le deosebești. Cele două au aceeași înălțime, aceeași siluetă, aceeași tunsoare și, în plus, un stil vestimentar aproape identic. Lily-Rose nu a moștenit însă doar aspectul fizic al mamei sale, ci și talentul ambilor părinți. La doar 16 ani, tânăra a jucat alături de tatăl său în filmul „Yoga Hosers, a debutat ca model pentru Chanel și, la fel ca mama ei în tinerețe, a devenit muză a designerului Karl Lagerfeld.

Demi Moore și Rumer Willis
Demi Moore (55) și Bruce Willis (62), unul dintre cele mai carismatice cupluri ale anilor ‘90, în cei 13 ani de căsnicie au fost binecuvântați cu trei fiice: Rumer (29), Scout LaRue (26) și Tallulah (24). Evident, cu un asemenea bagaj genetic, toate trei au călcat pe urmele părinților, devenind actrițe, cea mai cunoscută fiind însă fiica cea mare, Rumer. Tot ea este și cea care a moștenit cel mai mult din frumusețea mamei sale… Cu trei ani în urmă, o fotografie în care Demi Moore și fiica ei Rumer arătau ca două gemene identice devenea virală pe internet. Cele două, pe care le despart 26 de ani, erau greu de deosebit, și nu din cauza ținutelor identice, ci a aspectului fizic, fiind extrem de greu de stabilit care e fiica și care e mama… De altfel, Rumer a și făcut un comentariu haios la poza respectivă: „Momentul acela în care realizezi că devii mama ta. De altfel, dat fiind că Demi Moore arată fabulos (la vremea aceea, actrița avea 52 de ani), pentru Rumer nu poate fi decât un compliment.

Cindy Crawford si Kaia GerberCindy Crawford si Kaia Gerber

Foto: Hepta, Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton