Ami ne dezvăluie din secretele ei. Mama ei o certa mereu pentru că făcea un lucru interzis / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Ami ne-a dezvăluit din secretele ei de beauty, dar a dat și câteva sfaturi pentru persoanele minone. Artista este plină de surprize și ne-a mărturisit la ce trucuri apelează pentru un păr și un ten perfect. Mai mult, cântăreața nu ar putea renunța niciodată la muzică.

Ce mască făcută în casă foloseșți pentru păr/ten?
Se spune că părul frumos, bogat și strălucitor este una din armele de seducție ale femeii, așadar am mare grijă de el. Pentru asta, folosesc o mască ce conține miere, ou, lămâie, vitamina A și ulei de ricin. Iar pentru față, pentru că am un ten uscat, folosesc multe mășți de hidratare pe bază de ulei de cocoș sau ulei de argan cu miere și suc de lămâie.

Ai avut vreodată probleme cu tenul? Cum le-ai rezolvat?

Nu am avut niciodată un ten care să îmi creeze probleme. De mică, mama m-a învățat să am grijă de tenul meu, să îl curat și să-l hidratez, oricât de lene mi-ar fi fost uneori.  Adormeam machiată și aveam deseori certuri pe tema curățării tenului și cât de important este să ne îngrijim pielea.

Ce nu-ți place la corpul tău și ai schimbă? 

Nu aș schimba absolut nimic!

Ce sfaturi de stil ai pentru minione?

Să poarte cu stil și mândrie înălțimea pe care o au, să aibă încredere în ceea ce valorează ele mai mult în interior decât pe exterior. Nu hainele contează, nici înălțimea. Contează atitudinea!

Ești complexată din cauza că ești minionă?

Am trecut peste perioada din adolescență în care eram complexată din cauza înălțimii. Mi se părea o tragedie. Dar am învățat să mă iubesc așa cum sunt, am învățat din propriile experiențe și mi-am dat seama văzând cu ochii că aspectul meu fizic nu mi-a pus piedici în realizarea visurilor mele.

Părul creț  îți dă bătăi de cap? Cum rezolvi chestia asta? 

Când nu știam cum să am grijă de el, îmi dădea foarte multe bătăi de cap. Chiar era un stres pentru mine. În timp am învățat să îi dau părului meu exact ce are nevoie. Știu de ce produse are nevoie astfel încât să nu existe niciun fel de problemă atunci când îl aranjez. Folosesc produse speciale pentru păr ondulat, ce conferă volum, balsam, masca hidratantă și cremă pentru definirea buclelor.

Ce greutate/înălțime ai?

42 kg, 1.53

Cum te menții?

Nu fac eforturi extrem de mari că să mă mențin. Mănânc aproape normal, fără prea mult zahăr și grăsimi și fac sport constant. Cam asta e rețeta care funcționează la mine.

La ce nu ai putea să renunți niciodată în viață ta?

La muzică! Știu că sună clișeic, dar pentru mine muzica e că și aerul pe care îl respir. Face parte cu totul din mine și e un element important în menținerea echilibrului meu. Muzica e un bun necesar în viață fiecărui om!

FOTO: PR

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton