Andreea Raicu a ajuns în spital în ziua de Paște. Mesajul vedetei este emoționant

 Alina Dan
.

Viața ne mai joacă și feste. O spune chiar Andreea Raicu, după ce, în ziua de Paște, în loc să se bucure de prezența celor dragi, a ajuns în spital.

Fosta vedetă de televiziune, acum influencer și promotor al unui stil de viață sănătos, a avut parte de sărbători pascale agitate. Probleme de sănătate neașteptate au dus-o pe Andreea la spital unde a fost imediat perfuzată. Această situație a făcut-o pe vedetă să se gândească încă o dată la cât de important este să trăiești și mai ales să prețuiești fiecare moment frumos al vieții și, tocmai de aceea, și-a îndemnat și prietenii virtuali să facă întocmai, printr-un mesaj emoționant:

'Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ne planificăm. Viața ne ia de multe ori prin surprindere, așa că de aceea e atât de important să prețuim fiecare clipă pe care o avem la dispoziție și mai ales pe cele în care suntem sănătoși. Va urma o perioada de liniște până îmi voi reveni. Să aveți un Paște liniștit!', a scris Andreea Raicu alături de imaginea în care se putea vedea că i se administra un tratament intravenos.

ȘI-A SCHIMBAT VIAȚA

După o perioadă destul de îndelungată, în care lucrurile păreau să nu se mai lege deloc în viața ei, Andreea Raicu a descoperit India, yoga, meditația și mindfulness-ul și, de atunci, toate au început să se așeze. Vedeta a adoptat și un regim alimentar sănătos pe care, alături de un stil de viață echilibrat le-a adus sub umbrela sloganului ei 'Trăiește frumos' și le-a promovat.

'Am învățat să nu aștept fericirea de la oamenii dimpre­jur sau de la obiecte. Mulți oameni cred că există prin prisma lucrurilor pe care le au, dar e cea mai mare minciună, pentru că mâine poți să nu mai ai nimic. Iar asta nu înseamnă că tu nu mai exiști. De asta e important să investești în ține, în evoluția ta și să ajungi la un echilibru', povestea Andreea Raicu despre experiența din India, într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton