Anca Serea, o femeie puternică. Vedeta ne-a dezvăluit cum face față provocărilor din viața ei / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Anca Serea este o femeie puternică și a trecut prin multe greutăți în viața ei, însă reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să facă față provocărilor care îi ies în cale. Soția lui Adi Sînă este o mamă curajoasă, dar și o femeie care a știut să ia totul ca atare de la viață.

Prezentatoarea TV știe cum să evite anumite situații din viața ei, iar acum știe cum să facă să nu fie dezamăgită de cei din jurul ei. Anca Serea spune despre ea că este o femeie foarte tolerantă. Este mama a cinci copii și este o adevărată eroină, iar eroul ei este, Adi Sînă, soțul ei, care este mereu lângă ea și o iubește necondiționat.

'Cu multă credință, voință, dragoste. Sunt extrem de tolerantă. Cumva las lucrurile să meargă de la sine. Încerc să nu mă supăr sau să mă las dezamăgită. Nu am așteptări prea înalte de la persoanele pe care nu le cunosc.', a dezvăluit Anca Serea, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Nu are așteptări de la cei pe care nu-i cunoaște foarte bine

Ca să nu fie dezamăgită, Anca Serea nu are așteptări de la persoanele pe care nu le cunoaște suficient de bine. Viața i-a oferit multe greutăți, iar ea întotdeauna a reușit să facă față și să le ia ca atare. Prezentatoarea TV încearcă să nu se supere și să nu se lase afectată de răutățile care sunt în jurul ei.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton