Anca Serea, în vacanţă cu copiii, la mare. Fetiţele învaţă să înoate

 Pirvu Cristina
.

Anca Serea, în vacanţă cu copiii, la mare. Vedeta a luat o pauză şi a uitat de proiectele pe care le desfăşoară pentru a se distra pe litoralul românescu împreună cu soţul, cu Adi Sînă şi cu copiii. Fetiţele învaţă să înoate, iar băieţeii fac castele de nisip. Ca o adevărată familie, toţi se distrează pe cinste!

De câteva zile am urmărit postările pe Instagram ale Ancăi Serea şi am observat că se află la mare, în România! Împreună cu copiii, fetiţele şi băieţeii, stau la soare, se joacă, fac sporturi şi se relaxează.

Dacă credeaţi că Anca şi Adi merg în vacanţe numai în străinătate, iată că nu! Sunt turişti şi în ţara noastră! Priviţi galeria foto de excepţie!

Anca Serea în vacanţă cu copiii la mareAnca Serea în vacanţă cu copiii la mare

Iubirea, secretul frumuseții. Anca Serea

Anca Serea este una dintre vedetele de la noi care sunt naturale și nu au apelat la medicul estetician pentru a-și schimba din trăsături. Mama eroină ne-a spus care este secretul frumuseții sale, iar această metodă proprie dă roade la ea.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton