Ana Munteanu, câştigătoarea "Vocea României", a dezvăluit ce va face cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Ana Munteanu este marea câştigătoare a ediţiei 2017 a concursului difuzat pe PRO TV, Vocea României. Artista a câştigat o sumă impresionantă, mai exact 100.000 de euro. Are planuri mari!

Smiley a dus-o pe Ana până la proba finală, iar acolo fanii i-au pus în mâini trofeul „Vocea României” şi o sumă foarte mare de bani. Acesta este succesul Anei Munteanu!

Ana Munteanu, marea câştigătoare „Vocea României”


Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017 vineri, 15 decembrie. Concurenta lui Smiley a dat tot ce a avut mai bun, a reuşit să cucerească publicul şi aşa a învins. Tânăra din Chișinău a declarat că își va cumpăra un apartament și va investi în cariera ei muzicală.

Smiley, despre victoria Anei Munteanu

Smiley a fost foarte încântat că Ana, concurenta din echipa pe care el a antrenat-o, a câştigat. Acesta, imediat după victorie, a reacţionat în mediul online.

'Ai reușit, Ana Munteanu! Ai cântat ca un om mare cu emoțiile unui copil de 16 ani. Fiecare vot primit de la cei de acasa a fost de fapt un bilet la concertul tău. Acum nu rămâne decât ca ei să te urmăreasca în continuare, pentru ca tu deja ai lansat prima ta piesa. Acesta este cadoul echipei HaHaHa Production pentru harul tău! Le mulțumesc tururor antrenorilor, concurenților si intregii echipe de la Vocea Romaniei pentru ca au realizat un show pe cinste! Felicitări!',  a scris Smiley pe Facebook.

Artistul a mai dezvăluit prin acest mesaj că Ana Munteanu a scos deja o piesă în colaborare cu studioul mentorului său.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton