Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre cel de-al doilea copil: ”Nu exclud posibilitatea”

 Stamen Diana
.

De aproape o săptămână, Adelina Pestrițu este mamă și trăiește niște emoții unice. Micuța Zenaida Maria le umple viața de bucurie celor doi părinți, iar fetița este în centrul atenției. Chiar înainte de a naște, Adelina Pestrițu a vorbit și despre cel de-al doilea copil.

Deși este devreme să vorbească despre o altă sarcina, Adelina Pestrițu a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a-i face un frățior sau o surioară micuței Zenaida Maria. Vedeta se bucură din plin de rolul de mare și trăiește emoții noi și unice. Virgil Șteblea este pur și simplu topit după fetița lui și nu-și mai încape în piele de fericire de când Adelina a născut.

'Nu exclud posibilitatea de-a îi face un frățior sau o surioară sau doi-trei. Ne dorim amândoi să vedem cum ne descurcăm și dacă suntem pricepuți în rolul acesta de părinți. Dacă timpul ne mai recomandă să recurgem și la al doilea copil.', a declarat Adelina Pestrițu la Interviurile VIVA!.

Pentru creșterea micuței Zenaida deocamdată nu a fost angajată o bonă. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor să vadă dacă sunt suficient de pregătiți să aibă grijă de fetița lor. Alături de cei doi sunt și familiile acestora care îi ajută oricând au nevoie.

'Nu am căutat o bonă pentru că în prima perioadă vrem să vedem cum ne descurcăm. Familia va fi lângă noi. Mai târziu nu exclud această variantă de a lua o bonă', a mai declarat Adelina Pestrițu.

Citește și: Primele declarații despre viața de mamă. Cum se descurcă Adelina Pestrițu de când a ajuns acasă / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton