5 greșeli de machiaj pe timp de vară

.

Știai că machiajul trebuie adaptat în funcție de anotimp? Nu discutăm neapărat de trenduri cromatice, ci de texturi și grad de acoperire. Iată ce greșeli de machiaj e bine să eviți pe timp de vară.

Nu folosești un primer! Căldura deshidratează tenul uscat, iar cel gras are și mai mult luciu. Folosește o cremă dar și un primer hidratant sau matifiant, după caz.

Pe timpul verii un ten încărcat nu arată bine, chiar dacă este absolut perfect și cu un sculpting atât de bine realizat încât și Kim Kardashin s-ar face verde de invidie.

Fondul de ten cu acoperire mare este excepțional în sezonul rece, în cel cald optează pentru un BB Cream ori un fond de ten cu acoperire mică spre medie. La modă va fi mereu pielea strălucitoare, cu aspect sănătos!

Citește și:

Cum să-ți îngrijești părul după ce te-ai spălat pe cap

Ce trebuie să faci obligatoriu înainte să te machiezi

Acum ești tentată mai mult ca oricând să faci exces de iluminator sau de pudră bronzantă cu irizații strălucitoare. Însă prea multă strălucire frizează vulgarul…

Îți place cum soarele se reflectă în gloss-ul tău cu finish de oglindă? Da, e seducător, dar mare atenție să nu se întindă și să nu migreze în ridurile aflate deasupra buzelor. Aplică o cantitate mică și verifică-ți buzele periodic.

Formulele waterproof sunt la mare căutare vara, și nu degeaba. Ți-e teamă că rămâi fără gene sau agresezi la demachiere zona de contur a ochilor? Asta nu se va întâmpla dacă folosești un demachiant special waterproof bifazic.

Îmbracă-ți genele cu două straturi de mascara waterproof, iar pe pleoape încearcă fardul cremă waterproof, este posibil să nu te mai poți despărți de el, atât de mult să-ți placă.

  • Vrei să îți faci un machiaj perfect? Uite ce trebuie să conțină trusa de machiaj!

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton