Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă în doi, la Barcelona: "Escapada romantică a debutat cu peripeţii"

 Pirvu Cristina
.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă în doi. Vedeta şi soţul său au decis să ia o pauză şi să călătorească un weekend în Barcelona, Spania. Au avut parte şi de momente mai neplăcute, însă micul city break i-a făcut mai fericiţi. Au făcut poze minunate şi au povestit ce li s-a întâmplat!

La aproximativ doi ani de când s-a născut Alexandru, Adela şi Radu nu au mai călătorit singuri. Au decis că acum este momentul, înainte ca frăţiorul băieţelului să se nască, căci prezentatoarea TV este pentru a doua oară însărcinată.

Adela a fost extrem de entuziasmată, însă a avut parte şi de clipe neplăcute. Peripeţiile prin care a trecut i-au dat bătăi de cap.

„Am fost coborați din aeronava și rugați să așteptăm noi instrucțiuni.
După mai mult de două ore de bananait prin incertitudini și aeroport, ne-au îmbarcat în alt avion, pesemne că celălalt avusese o defecțiune imposibil de reparat în timp util.
Taxiurile erau în greva în Barcelona, așadar cozile la metrou și autobuz nu se mai terminau.

După mai mult de o ora de așteptat să ne vină rândul la automatul de bilete, fix în față noastră s-a blocat. Ne-am mutat la celălalt. S-a blocat și acela. Ne-am înființat la coadă pentru biletele de metrou. Timp suficient să termin o cafea și o sticlă cu apă rece. Deci, băută încet. 

Când să respirăm ușurați după trei linii schimbate către destinația noastră, am aflat că între 3 și 8 catalanii au siesta, deci restaurantele sunt închise.”, a scris vedeta pe blogul său unde a oferit mai multe detalii. 

Incidentele mai puţin plăcute nu s-au terminat aici. Camera lor de hotel avea fereastra într-o altă cameră, lucru destul de neplăcut când mergi în orice vacanţă.

Chiar dacă au întâmpinat aceste probleme, Adela a concluzionat că a fost destul de frumoasă plimbarea, locurile minunate, mâncarea delicioasă.

„A fost tare frumos! Ne-am ținut de mâna tot timpul, ne-am plimbat pe unde ne-au dus străduțele romantice din cartierul Gothic, am făcut baie și plajă în piscină de pe rooftop-ul hotelului, am mâncat bun, am trecut și pe acasă pe la Gaudi.”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă în doiAdela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă în doi

Adela Popescu, apariţie înainte de a anunţa sarcina

Vedeta şi Radu Vâlcan vor avea în curând încă un băieţel. Prezentatoarea TV a trecut de primul trimestru de sarcină şi se simte mai bine ca niciodată. În ultimul timp a participat la evenimente, dar nu a dat de bănuit că va deveni iar mamă! 

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton