Oana Roman îi pune la zid pe maneliști, după scandalul cu Carmen Șerban: ”Cântă pentru oameni care nu au niciun fel de cultură”

 Stamen Diana
.

Un scandal a izbucnit în lumea mondenă după ce cântăreața de manele, Carmen Șerban, a filmat un videoclip  în biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila'. Gestul artistei nu a fost pe placul studenților, iar aceștia și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare.

Oana Roman a prezentat această situație în emisiunea pe care o moderează, 'Oana Punct Roman', iar părerea vedetei despre cântăreții de manele nu este una tocmai bună. 'Studenții s-au autosesizat. Cei de la Universitate au demarat o anchetă în acest sens. Sunt oameni care nu au o cultură solidă. Cântă pentru oameni care nu au niciun fel de cultură. Au existat alți maneliști care au filmat la Ateneul Român, dorind să tragă astfel de tip de muzică al lor. Ei nu vor putea să susțină un concert de manele la operă pentru că nu o să vină nimeni. Maneliștii nu sunt devină. Ei cer o aprobare. Știi… Nu e prost ăla care cere, ci ală care dă. Eu cred că în acest caz nici alți maneliști, nici Carmen Șerban nu sunt de vină. Și eu pot să mă duc mâine să cer să filmez un film porno pe scena operei, dacă domnul de la operă le dă voie e vina lor. Maneliștii se gândesc unde să filmeze ca să fie boss de boss, șmecheri de șmecheri', a declarat Oana Roman  în emisiunea 'Oana Punct Roman'.

Ce spune Carmen Șerban despre această întâmplare

„Am filmat într-o bibliotecă frumoasă şi faimoasă din Bucureşti. Am avut autorizaţie, am autorizaţia pentru aceste filmări. Eu nu fac nimic ilegal, clar. Filmările au fost făcute în cadrul bibliotecii unei universităţi din Bucureşti, însă, în perioada de vacanţă, la începutul lunii august. Au durat 5 ore, nu cred că am împiedicat cu nimic desfăşurarea procesului de învăţământ. Genul muzical al piesei este de club, este cu totul şi cu totul altceva decât am făcut eu până acum. Este o provocare şi pentru mine. E un nou business, cum ar veni – o creaţie muzicală realizată împreună cu DJ Milionor de la Timişoara şi cu un studio de înregistrări din Timişoara care face creaţii muzicale de gen rock, club, house', a spus Carmen Şerban despre filmarea videoclipului „Dacă te încurc'. Doar cei care nu au gram de cultură muzicală pot spune despre această piesă că este manea. Este muzică uşoară, este club house – nimic altceva!', a adăugat ea. Nu îmi este teamă de nimic, nu mă simt cu nimic vinovată, pentru că nu am făcut nimic rău, nimic ilegal. Povestea piesei, scenariul reprezintă o povestea unei studente care este îndrăgostită şi care merge la bibliotecă să citească şi printre altele vede un băiat frumos şi vrea să flirteze cu el. Însă, băiatul este foarte preocupat să citească o carte şi nu o bagă în seamă. E o poveste frumoasă, decentă, oamenii sunt îmbrăcaţi frumos, decent. Melodia este înregistrată la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România ca gen de muzică uşoară. Totul e frumos şi bine. Am făcut o cerere, s-a aprobat. Recunosc, nu am dat bani, nu am plătit nici taxă oficială, nici neoficială. Oamenii au fost foarte deschişi şi foarte drăguţi şi amabili', a spus Carmen Șerban.

Carmen Şerban a declarat că în timpul filmării videoclipului nu au intrat studenţi în bibliotecă, deşi nu le era interzis să intre.

„Nici un student nu a trecut pe acolo în acea zi. Era vacanţă şi oricum nu era nimic pe uşă care să interzică intrarea. În plus, nu am pus mâna pe nicio carte care era sub cheie. Toate erau la vedere. Aşa că oameni buni, relaxaţi-vă. Ascultaţi muzica, iubiţi, fiţi mai buni de Crăciun, de Revelion, de Anul Nou. Iubiţi, iertaţi, că în asta constă, de fapt, esenţa vieţii. Venin şi ură şi ranchiună şi frustrare poate să arunce oricine, însă nu ne ajută. De ce să nu am voie să filmez acolo? Sunt un cetăţean ca oricare altul. Şi eu am studii superioare absolvite', a mărturisit Carmen Șerban.

 

FOTO: captură video

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton