Doi ani de la moartea Stelei Popescu. Ce a mai rămas din averea regretatei actriţe / O mare parte dintre obiectele ei de suflet au fost vândute la licitaţie

 Dumba Gabriela
.

Au trecut doi ani de la moartea Stelei Popescu. În urmă cu puţin timp, dorinţa de a avea pentru totdeauna o amintire fizică legată de una dintre cele mai iubite actriţe ale scenei româneşti i-a determinat pe fanii săi să cumpere, la licitaţie, obiecte care i-au aparţinut. Evenimentul intitulat „Ultimul spectacol' a cuprins suveniruri, lucrări de artă, articole vestimentare și de uz personal, dar și fotografii rare și elemente de mobilier, care au ajuns la cei care au iubit-o contra unor sume modice.

Stela Popescu  şi Andreea Marin – ultima apariţie publică a actriţeiStela Popescu  şi Andreea Marin – ultima apariţie publică a actriţei

Pe 23 noiembrie 2017, vestea că Stela Popescu s-a stins din viaţă, la 81 de ani, a şocat România. Una dintre cele mai iubite actriţe pe care le-a avut cinematografia românească avea să plece dintre cei care au iubit-o, lăsând în urmă o durere fără margini.

Obiecte importante din averea lăsată de Stela Popescu au fost scoale la vânzare, în vara acestui an. Nu mai puțin de 114 obiecte personale ale regretatei actrițe au fost scoase la licitație, în cadrul unui eveniment intitulat „Ultimul spectacol', găzduit de Palatul Cesianu-Racoviță.

Astfel, contra unor sume accesibile, fanii Stelei Popescu au cumpărat tablouri, ceasuri, bijuterii, îmbrăcăminte și veselă, obiecte pe care actriţa le-a strâns o viaţă întregă, din lumea largă. Printre obiectele vândute au fost o poșetă-plic, un ceainic WMF cu medalion pentru monogramă, o vază din alamă turnată. Chiar și Ordinul Meritul Cultural a fost scos la vânzare, informa Antena 3, la momentul acela.

Familia Stelei Popescu a rămas cu o avere frumușică după decesul actriței. Aceasta era proprietara a două vile de lux, una în centrul Bucureștiului, cealaltă pe litoral, în localitatea 2 Mai, dar și a unui bloc cu trei etaje.

Mare parte din averea Stelei Popescu a ajuns la fiica sa adoptivă, Doina Maximilian.

Potrivit evz.ro, Stela Popescu a transmis familiei un mesaj clar în legătură cu averea pe care aceștia urmează să o moștenească. Şi-a dorit în mod expres ca blocul construit de ea să nu fie înstrăinat, clădirea fiind ridicată chiar pe terenul lăsat moștenire de mama ei, în buricul Capitalei. Inițial, era destinat închirierii, dar mai apoi a fost transformat în casă pentru toată familia şi Stela Popescu a lăsat cu limbă de moarte ca imobilul să ajungă în proprietatea nepotului său.

Pe 23 noiembrie 2017, în jurul orei 15.30, Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuinţa personală, medicii contatând că actriţa murise de mai multe ore, în urma unui stop cardiorespirator.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton