Cum se înțelege Adrian Mutu cu fiicele sale, Adriana și Maya: "Aici a început să se deterioreze relația noastră"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se înțelege Adrian Mutu cu fiicele sale, Adriana și Maya. Adrian Mutu a avut o carieră fabuloasă în domeniul fotbalului, iar în prezent se bucură de familia numeroasă, în special de copiii săi rezultați în urma celor trei mariaje. Din cea de-a doua căsătorie, cu Consuelo Matos, Briliantul are două fiice, adolescente, Adriana și Maya. Fostul fotbalist a oferit detalii despre relația cu fetele lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Adrian Mutu cu fiicele sale, Adriana și Maya. Adrian Mutu, 44 de ani, este un om împlinit, care, pe lângă o carieră în domeniul fotbalului are și o familie numeroasă, de care este extrem de mândru dar care îi dă și bătăi de cap, câteodată. Din primul mariaj, cu Alexandra Dinu, Briliantul a devenit tatăl lui Mario, apoi Consuelo Matos i-a dăruit două fiice Adriana și Maya, care locuiesc cu mama lor în țara natală, Republica Dominicană. Adrian Mutu este în prezent căsătorit cu Sandra Bachici care a dat naștere mezinului familiei, Tiago.

Adrian Mutu a vorbit, recent, despre relația cu fetele sale adolescente. Se pare că una dintre provocările vieții de părinte la distanță a fost momentul când fiica cea mare, Adriana și-a făcut iubit.

adrian-mutu-consuelo-feteadrian-mutu-consuelo-fete

Care este relația dintre Adrian Mutu și fiicele sale, Adriana și Maya

Adrian Mutu este foarte mândru de copiii săi, mai ales de cele două fiice, din mariajul cu Consuleo Matos. Cele două fete, Adriana și Maya, au ajuns deja la vârsta adolescenței și își fac planuri de viitor. Fiicele lui Mutu vor să studieze în Europa, așa că „Brialiantul” se pregătește să le facă pașaport.

Citește și: Adrian Mutu, mărturisiri despre consumul de droguri, la 20 de ani după scandalul de dopaj:„Viața este cu suișuri și cu coborâșuri, important este să…’ / EXCLUSIV

Citește și:Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu și are poprire pe salariu!Câți bani trebuie să-i plătească fostei soții

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: „Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi”

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten', a dezvăluit Adrian Mutu, invitat în studioul emisiunii Fanatik Superliga cu Horia Ivanovic.

Adrian Mutu, despre Alexandra Dinu: „Nu avem niciun fel de probleme”

Adrian Mutu a vorbit și despre relația cu Alexandra Dinu, cea care i-a dăruit primul copil, pe Mario. Fotbalistul a mărturisit că se înțeleg bine și că discuțiile lor au legătură cu familia și fiul lor.

„Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem', a declarat Adrian Mutu, potrivit aceleiași surse.

Motivul pentru care Adrian Mutu și Alexandra Dinu au divorțat

Adrian Mutu a vorbit, în urmă cu ceva vreme, despre relația sa cu Alexandra Dinu. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când aveau 20 de ani și deveniseră unul dintre cele mai frumoase și mai mediatizate cupluri ale vremii. Adrian Mutu a mărturisit că mariajul cu Alexandra Dinu nu a funcționat din cauză că erau foarte tineri, iar cariera fiecăruia era în plină ascensiune.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit în urmă, cred că la acea vârstă, un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat. Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune, peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, ne iscodea, voia să afle toate detaliile. Simțeam așa, ceva ca o senzație de sufocare.Nu jucam, viitorul meu era incert și asta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții.„, a declarat Adrian Mutu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton