Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă: "Sunt doamna Oprea cu acte în regulă"

 Radulescu Ruxandra
.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Solistul de la Talisman și partenera sa, Medana, au făcut cununia civilă pe 10 decembrie la Cluj. Evenimentul a fost fabulos, cu un decor de poveste și mulți invitați. Mirii au fost mai fericiți ca oricând să-și oficializeze relația de iubire. Alin Oprea și Medana au făcut ceremonia la doar cinci zile, după ce s-au căsătorit. Medana, proaspăta soție a lui Alin Oprea, a făcut declarații în premieră despre marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Alin Oprea și Medana trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani și au simțit încă de la început că sunt făcuți unul pentru celălalt. Artistul a dezvăluit recent că a cerut-o de soție pe iubita sa, în Italia, însă nu a menționat nimic despre nuntă sau cununia civilă. Medana a dezvăluit că într-adevăr, cei doi s-au cununat civil la doar cinci zile după ce Alin Oprea a cerut-o de soție.

whatsapp-image-2022-12-13-at-16.24.55whatsapp-image-2022-12-13-at-16.24.55

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit

Alin Oprea și Medana sunt, în sfârșit, soț și soție. Cei doi miri au avut parte de o ceremonie ca-n povești, care a avut loc pe 10 decembrie la Cluj, în compania familiei și prietenilor. Ceremonia a avut loc la cinci zile după ce Medana i-a acceptat cererea în căsătorie în Italia. Noua soție a lui Alin Oprea a făcut dezvăluiri despre cum a decurs ziua cea mare, cu emoțiile firești și momentele de neuitat. Doamna Oprea a spus și cine au fost nașii de cununie.

'A avut loc cununia civilă, într-adevăr. Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă. Alături de noi au fost nașii noștri Sorina și Ovidiu Pintea, Carmen și Ion Petrescu plus restul oamenilor dragi nouă', a menționat Medana pentru SpyNews.

Mirii au avut o ținută cu totul specială. Medana a optat pentru o rochie albă, în stil boem, lungă și cu mâneci largi. Pe cap a purtat o cunună din flori autentice, cu trandafiri roz și flori albe. Și-a purtat părul desfăcut, în plete lungi care îi cădeau discret pe umeri.

Alin Oprea a purtat un costum, de culoare roz pudrat, cu o cămașă albă, nuanțe care se asortau cu ținuta și coroniță de flori a Medanei. Croiala costmului a fost una lejeră, relaxată, în rezonanță cu look-ul soției sale, Medana.

Alin Oprea, primele declarații despre căsătoria cu Medana

Alin Oprea și-a dezvăluit primele impresii despre cum se simte ca bărbat căsătorit. Artistul a spus că momentul cununiei cu Medana a fost un vis împlinit, la fel de magic ca acela de a deveni muzician. Solistul a transmis că se simte mândru și onorat pentru faptul că Medana i-a devenit soție.

Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician. De când am cunoscut-o pe Medana, am avut al doilea vis: să devină soția mea. Ambele visuri mi s-au materializat, așa că azi v-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție MEDANA OPREA„, a scris Alin Oprea.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit

Medana a mărturisit că, asemenea oricărei mirese, a avut emoții în dimineața cununiei civile. Nici artistul nu a fost scutit de momente tensionate. Nu a lipsit nici micile peripeții. Medana a stat mai mult decât preconizase la machiaj, întrucât voia să arate perfect pentru cununia civilă. În tot acest timp, viitorul ei soț o aștepta cu ochii la ceas, de teamă că vor întârzia amândoi pentru momentul cununiei.

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Unde a avut loc cererea în căsătorie:„Când am scos inelul…’

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui:'Nu te voi dezamăgi niciodată'

'Dimineața a început cu mari emoții. După ce am reușit să îmi înving emoțiile cel care a început să le aibă și mai intens a fost Alin, pentru că eu încă eram la machiaj iar el stresat că nu mai ajung acasă. S-a asigurat că are ambele cărți de identitate la el, încă dinainte cu o seară de marele eveniment', a mai spus Medana pentru sursa citată.

Medana: „M-a considerat mereu soția lui”

Medana, soția lui Alin Oprea, a declarat că acest eveniment nu a schimbat foarte multe în viața lor, iar sentimentele lor au rămas la fel. Aceasta a subliniat că adevărata conexiune dintre ei constă în respectul și sentimentele pe care și le poartă reciproc.

'Sunt la fel ca înainte! Nimic nu este schimbat. Alin m-a tratat și m-a considerat mereu soția lui, încă de la începutul relației noastre. Actul nu schimbă nimic, decât că purtăm amândoi același nume. Pe noi ne-a unit și ne unește în continuare iubirea, respectul și sentimentele frumoase avute unul pentru celălalt', a mai zis Medana.

FOTO: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton