(P) INFRAFITX, o tehnologie inovatoare de înfrumuseţare

 Adina Rosetti
.

Noi, femeile, suntem permanent in cautarea frumusetii, asa ca nu e de mirare ca multe dintre noi cheltuim enorm pe produse cosmetice, diete și creme anticelulitice, care in final nici macar nu ne satisfac pe deplin așteptarile, sau apelam la chirurgia estetica. Vestea buna este ca exista o terapie, unica in Romania la momentul actual, care actioneaza asupra metabolismului de baza, pe care il accelereaza, reeduca' si  reprogrameaza', cu o eficienta mult mai mare in utilizarea grasimilor ca sursa primara de energie.

 

Despre ce este vorba?

 

INFRAFITX este o tehnologie unica in lume, brevetata si patentata la nivel mondial, ca rezultat a peste 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma.

In timpul tratamentului, hipotalamusul, centrul cerebral principal in controlul  senzatiei de foame, metabolismului si reglarii termice, primeste mesajul ca exista mai multa grasime in corp decat in realitate. In acest fel se accelereaza metabolismul, ca raspuns fiziologic de adaptare de la un tratament la altul si creste consumul caloric al organismului.

 

Printre efectele tratamentului se numara:

–  accelerarea metabolismului, ceea ce duce la scaderea in greutate si mai ales in centimetri.

– tonifierea si intarirea muschilor, imbunatatirea aspectului fizic si eliminarea celulitei complet

– schimbarea starii de spirit si reducerea considerabila a stresului, pentru ca imbunatateste sistemul endocrin si nivelurile de endorfina, serotonina si melatonina (substantele fericirii')

 

Centrul InfrafitX din Bucuresti este vizitat atat de vedete, cat si de persoane obisnuite, toate declarandu-se incantate de rezultatele obtinute. Iata ce declara:

 

Irina Ciobanu:

 

irina ciobanu (2)

 

Georgiana Pantu:

 

georgiana pantu

 

Roxana Iliescu: Am incercat la viata mea toate aparatele de slabit posibile si imposibile, insa efectele erau efemere.  Iarna aceasta insa, odata cu sarbatorile, au aparut si mesele mai copioase si inevitabil cateva kg in plus. Asa ca InfrafitX mi-a atras atentia, mai ales pentru ca este un aparat care-ti accelereaza  metabolismul.  M-am documentat asupra cercetarilor si rezultatelor, si l-am incercat. De la prima sedinta, simti pur si simplu procesul de remodelare.  Dupa 5-6 sedinte, senzatia de pufosenie' disparuse complet, celulita incepuse si ea sa inteleaga ca trebuie sa se retraga si efectiv aveam mai multa energie, pentru orice. Merg si la sala, dar n-am renuntat la acest sistem pentru ca starea de bine pe care mi-o da este inegalabila.'

 

Roxana-Iliescu

 

Luana Ibacka: In randul obiectivelor propuse la acest inceput de an, a fost sa arat fabulos!'- o  situatie care parea greu de realizat dupa sezonul sarbatorilor.  Am apelat insa la InfrafitX, un  aparat revolutionar care intr-adevar iti reprogrameaza si iti accelereaza metabolismul in toate sensurile pozitive. Dupa doar 3 saptamani, aratam realmente fabulos, fara macar sa renunt la anumite lucruri interzise unei vieti cumpatate. Urmez cu regularitate acest program, pentru  tonus muscular si pentru detoxifiere. Acum, ca exista si in Romania, recomand doamnelor,  sa ia cunostinta despre multiplele beneficii pe care acest sistem le aduce organismului.'

 

 

Luana-Ibacka-2

 

Trebuie sa stiti ca timpul necesar adaptarii corpului la tratamentul INFRAFITX si remarcarea rezultatelor pot varia de la o persoana la alta, pe baza caracteristicilor fizice si metabolice ale fiecarui individ.

 

Primele 10 sesiuni InfrafitX sunt obligatorii, iar distanta dintre tratamente trebuie sa fie de doua zile. Primele 10 sesiuni InfrafitX sunt obligatorii si distanta dintre tratamente trebuie sa fie de doua zile. Acest prim ciclu de tratament actioneaza ca un boost' asupra metabolismului. Mesajele constante transmise din doua in doua zile organismului prin expunerea la razele infrarosii informate determina metabolismul sa cedeze' si sa urmeze informatia primita. Motivul pentru care distanta nu trebuie sa fie mai mare de 2 zile intre tratamente se datoreaza faptului ca informatia primita in timpul tratamentului este eliminata automat de organism in 48 de ore prin propriile procese de detoxifiere.

 

 

Centrul InfrafitX din Bucuresti dispune de un sediu central si elegant, asigurand discretia si confidentialitatea totala a clientelor (programarile nu se suprapun', centrul fiind deschis intre orele 07:00-00:00 zilnic inclusiv duminica). Se folosesc doar produse organice si in plus, puteti beneficia de sauna infra-rosu, power plate, masaj (anti celulita, reflexo, drenaj limfatic si terapeutic), hidromasaj si o data pe saptamana, consultatie in probleme de nutritie.

 

In plus, datorita unui parteneriat intre Centrul Infrafit si Clinica de Diagnostic si Tratament Provita, toti clientii Infrafit beneficiaza de tratament preferential in reteaua de clinici Provita.

 

Contact: Intrarea Maresal Josef Pilsudski nr. 6 (Polona), 0754890153, 021/2116565. Mai multe detalii pe www.infrafit.ro

 

Centrul InfrafitX BucurestiCentrul InfrafitX Bucuresti

Foto sediu InfrafitX: Cristian Negoita

 

 

 

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton