Cum se pregăteşte Carmen Brumă pentru crosul VIVA! "Mişcarea contra statului"

 Adina Rosetti
.

„Miscarea contra statului” incepe peste cateva zile… Va asteptam sambata in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, la ora 9.00, sa faceti miscare alaturi de Mircea Badea si Carmen Bruma, dar si de multe alte vedete! Pana atunci, iata cum se pregateste Carmen Bruma pentru eveniment!

 

Carmen Bruma

 

Foto: Facebook

 

Cunoscuta ca fiind adepta unui stil de viata sanatos, lucru care se reflecta intr-o silueta fara cusur, Carmen Bruma nu lasa sa treaca nici o zi fara sa faca miscare. Mai ales acum, cand mai sunt cateva zile pana va da startul la crosul vedetelor, Carmen se antreneaza intens si impartaseste eforturile sale fanilor de pe Facebook.

 

Carmen Bruma 2

 

Carmen a postat cateva fotografii cu ea alergand pe malul marii, etaland un corp superb! Ea a fost chiar intr-o „prospectie” in Parcul Tineretului, locul unde va avea loc „Miscarea contra statului” si iata care este verdictul ei: „Parcul Tineretului arata mai bine decat ma asteptam ( si miroase excelent …) Sper sa fie la fel si pe 15 iunie la ” Miscarea contra statului” !

Si, pentru ca silueta frumoasa se intretine nu doar facand miscare, dar si mancand sanatos, iata o reteta postata de Carmen acum cateva zile:

gustare Carmen Bruma

 

GUSTARE RAPIDA INAINTE DE ANTRENAMENT . Ingrediente: 1 avocado, 2 rosii, lamaie, seminte de chia, susan si fulgi de migdale( cate o lingurita din fiecare) ulei de masline, sare.

 

Nu uitati! Va asteptam cu mic, cu mare, sambata in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, la ora 9.00, sa faceti miscare alaturi de Mircea Badea si Carmen Bruma, dar si de multe alte vedete!

 

Aici traseul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton