Concert caritabil pentru Ioan Bănescu

 Adina Rosetti
.

Vino la CONCERTUL SUSŢINUT de colegii lui IOAN BĂNESCU, micul geniu al chitarei clasice, prea sărac ca să-şi trateze cancerul!

ioan_Banescu_1_e9db0f410b

Dacă într-o zi te va întreba cineva, pe stradă, când ai salvat ultima oară o viaţă, vei putea răspunde cu mâna pe inimă: pe 30 noiembrie – 1 decembrie.

Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 14.00, vino în PROMENADA, şi ascultă concertul susţinut de colegii lui Ioan Bănescu, micul geniu al chitarei clasice care se luptă cu o boală incurabilă.

Ioan Bănescu, în vârstă de numai 15 ani, elev la Colegiul Naţional Dinu Lipatti, din Bucureşti, a fost diagnosticat anul trecut cu o boală cruntă: cancer limfatic. Incredibil este faptul că multe dintre premiile sale au fost câştigate în timpul tratamentului cu citostatice. Deşi durerea îi măcina trupul, iar părul îi cădea chiar în timpul concertelor, băieţelul reuşea să vrăjească publicul prin performanţele sale extraordinare. Acum, acordurile de chitară s-au oprit, iar el zace pe un pat dintr-un hotel din Viena, fără să-şi permită un transplant de măduvă care-i poate salva viaţa.

Mai multe detalii pe site-ul libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton