Ce dietă trebuie să alegi în funcție de zodie

 Raiciu Adriana
.

Dacă vrei să îți pui sănătatea pe primul loc și să scapi de kilogramele în plus, trebuie să ții cont de următoarele aspecte. Află ce program alimentar ți se potrivește în funcție de zodie. În timp ce la unii cheia succesului este mișcare, la alții va fi nevoie de o schimbare din toate punctele de vedere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Berbec – Ce dietă trebuie să alegi în funcție de zodie

Nativii din zodia Berbec nu au răbdare, așa că o dietă trebuie să dea rezultate într-un timp foarte scurt. Îți plac prea mult mâncărurile picante, iar asta te poate împiedica să ai un stil de viață cât mai sănătos. Totuși, dacă vrei să încerci o dietă, ar trebui să te oprești la una bazată pe multe proteine și sport.

Taur

Nativii din această zodie sunt niște persoane destul de leneșe. Sportul lor preferat este să stea, așa că vor avea nevoie de o dietă bazată cât mai mult pe mișcare. Totodată, trebuie să începi să consumi mai multe legume și fructe și să nu uiți să te hidratezi, pentru că doar așa vei obține rezultate.

Gemeni

Se cunoaște deja faptul că gemenii sunt niște persoane active și că au tot felul de activități de-a lungul zilei. Trebuie să aleagă o dietă care să îi ajute la păstrarea energiei și care se bazează pe consumul de produse sănătoase. De asemenea, trebuie să renunțe neapărat la anumite vicii, dar și la cofeină.

Rac – Ce dietă trebuie să alegi în funcție de zodie

Nativii din zodia Rac sunt extrem de sentimentali și de cele mai multe ori își găsesc alinarea în mâncare, iar acest lucru nu este deloc bun. Cea mai bună dietă pentru acești nativi este mersul la o sală de fitness, că doar așa nu vor mai avea timp și starea necesară să se gândească la diferite lucruri.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt extrem de atenți la modul în care arată, așa că își vor da interesul. Trebuie să faci cât mai multă mișcare pentru a te menține în formă și să adaugi în alimentația ta și fructe și legume, pentru că riști să te confrunți cu diferite probleme de sănătate.

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de organizate și știu cât și ce produse să consume. Câteodată, însă, mai au și ele scăpări, însă revin tot timpul la stilul lor de viață sănătos. Cea mai bună dietă pentru acești nativi este chiar cea făcută de ei, după propriile nevoi.

Balanță

Nativii din această zodie vor tot timpul să aibă parte de o schimbare în viața lor, așa că le va fi foarte greu să găsească o dietă potrivită pentru ei. Dacă vei ajunge, totuși, în punctul în care să o găsești, îți va fi destul de greu să o respecți. Azi o vei ține, însă mâine nu se știe ce se va întâmpla.

Scorpion

În momentul în care un nativ din zodia Scorpion observă faptul că greutatea lui nu mai este la fel, o să încerce să facă tot posibilul pentru a reveni la formă inițială. Astfel, motivația îi va ține tot timpul activi și vor încerca să mănânce cât mai sănătos pentru o perioadă, iar apoi se vor ocupa îndeaproape și de făcut mișcare

Săgetător – Ce dietă trebuie să alegi în funcție de zodie

Nativii din zodia Săgetător sunt îndrăgostiți la propriu de sosuri și gustări sărate. Nu se pot abține, nici măcar când simt că ceva nu este în neregulă. Totuși, când lucrurile o iau razna, aceștia trebuie să consume cât mai multe legume și să iasă în natură să facă mișcare.

Capricorn

Capricornii au toată răbdarea din lume atunci când vine vorba de sănătatea lor. Își doresc să obțină cel mai bun rezultat și nu se vor abate nici măcar o zi de la dieta. Lactatele degresate sunt secretul lor, deci trebuie să țină cont de acast lucru neapărat. Schimbările vor apărea încă din prima lună.

Vărsător

Trebuie să fii foarte atent la ce produse și în ce cantitate consumi, pentru că îți place să mănânci din toate. Dacă vrei să te apuci de ținut o dietă, trebuie să ții cont de faptul că ai nevoie de mult sport, dar și de un regim alimentar care să-ți pună arderile la treabă. Doar tu poți să găsești dieta perfectă pentru tine.

Pești

Nativii din zodia Pești au nevoie de un regim alimentar care să îi aducă cu picioarele pe pământ. Pentru că îți place să consumi foarte multe dulciuri, trebuie să încerci să le înlocuiești cu produse mult mai sănătoase. Astfel, vei introduce în alimentația ta peștele, legumele și cât mai multe fructe.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton