Trei zodii care se despart în săptămâna 4-10 iulie 2022

 Dumitrache Laura
.

Trei zodii care se despart în săptămâna 4-10 iulie 2022. Luna iulie nu vine neapărat cu vești bune pentru unii nativi. În săptămâna 4-10 iulie, trei zodii se vor despărți de partenerii lor. Cu toate că au multe planuri împreună, aceste anu vor mai mai fi duse la capăt. Aceștia nativi își vor găsi curajul să arate ce își doresc cu adevărat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Luna iunie i-a cam ferit de necazuri pe plan sentimental, dar luna lui cuptor va fi una decisivă pentru trei zodii. Din păcate pentru ei, va interveni o despărțire, iar cei mai multi dintre dintre ei se îndreaptă cu pași repezi către decizii eronate.

3 zodii care se despart în săptămâna 4-10 iulie 2022

Planurile pentru luna iulie nu se vor mai desfășura pentru aceștia nativi. Vor fi puși în fața faptului împlinit fără a avea niciun drept la apel. Iată care vor fi cele 3 zodii care se despart în săptămâna 4-10 iulie 2022 și ce vor face în perioada următoare.

Citește și: Top 5 cele mai sexy zodii.Ies mereu în evidență

Citește și: Zodii bune la pat.Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului

Citește și: Drama prin care a trecut Sora Magdalena, după iUmor:„Am descoperit mulți credincioși, unii chiar m-au amenințat cu moartea'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat după 12 ani:”Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor”

Taur

Nativii din zodia Taur se află pe primul loc în topul acelor zodii care se despart în această perioadă. Aceștia vor avea parte de o perioadă dificilă. Deși speră că lucrurile vor reveni la normal, astrele le aduc vești proaste. Partenerul de viață nu va mai avea răbdare să socializeze , iar energia Taurlui îl va lua prin surprindere de fiecare dată.

Vărsător – trei zodii care se despart în săptămâna 4-10 iulie 2022

Această perioadă va fi una cu încărcătură emoțională pentru nativii din zodia Vărsător. Este momentul în care să îți faci curățenie în suflet pentru a vedea cine mai poate fi numit prieten cu adevărat. Astrele susți că nu este momentul potrivit pentru specificarea planului de viitor alături de partener. Vor exista certuri, reproșuri, dar atitudinea acestora este necesară să rămână la fel de fermă.

Pești

Peștii se numără printre zodiile care se despart în săptămâna 4-10 iulie 2022. În ciuda propunerilor prietenilor de a pleca în vacanță, nu te simți în stare să-ți deschizi noi perspective în viață. Există șanse minime de a repara greșelile realizate alături de partenerul de viață, dar nu ai idee de când se va întâmpla acest lucru.

Sursa: Catine.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton