Horoscop sexual: 5 zodii care fac sex cel mai des

 Raiciu Adriana
.

Horoscop sexual: 5 zodii care fac sex cel mai des. Mai multe studii au arătat că anumiți nativi ai zodiacului fac sex mult mai des decât alții. Iată zodiile care sunt extrem de active în pat și ce trebuie să știi despre ele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Leu – zodii care fac sex cel mai des

Celor din zodia Leu le place ca imaginația lor să le fie stimulată. Nativii din zodia Leu sunt focoși, pasionali și vor aduce în pat diferite joculețe, așa încât să-și facă partenerul de viață să se simtă extrem de bine. Cu un leu nu te vei plictisi, asta este sigur!

Fecioară

Și Fecioarele fac sex foarte des, însă nu sunt deloc tentate să experimenteze și alte lucruri în pat. Sunt conservatoare, iar acest lucru se poate observa cu ușurință și în dormitor. Nu încerca să îi propui lucruri noi, pentru că te va respinge într-un mod nu tocmai plăcut.

Citește și: zodii care nu pot face față dezamăgirilor

Citește și: Ce îți ascunde partenerul, în funcție de zodia lui

Citește și: Cum arată Delia în costum de baie la 40 de ani:’Nu mi-am dorit să…’

Citește și: De ce nu s-a mutat Laurențiu Duță niciodată în București:„Am încercat cu 3 Sud Est și nu ne-a ieșit

Pești

Dacă îți place să joci anumite roluri în pat, cu siguranță trebuie să te întâlnești cu un nativ din zodia Pești. Fluiditatea lor te va surprinde, iar din acest motiv sunt unii dintre cei mai buni parteneri sexuali pe care îi poți avea.

Taur

Nativii din această zodie sunt mari cumpărători de jucării sexuale și le place să fie dominanți în pat. Însă, nu uită nici de nevoile partenerului de viață și îi va oferi o plăcere de neuitat. Dacă vei cunoaște un Taur, încearcă să îl păstrezi lângă tine, că o să o duci foarte bine pe acest plan.

Vărsător – zodii care fac sex cel mai des

Nu doar că fac sex des, dar Vărsătorii pun suflet în tot ceea ce fac. O să-i propună partenerului tot felul de joculețe în pat și poziții noi. Imaginația lui te va duce pe cele mai înalte culmi, așa că pregătește-te dinainte pentru o noapte nebună cu un nativ din această zodie.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton