Zodii bune la pat. Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului

 Cruceru Cristina
.

Zodii bune la pat. Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului. Fiecare nativ este diferit atunci când vine vorba de momentele din intimitate. Există femei care vor să știe cum sunt bărbații în pat, în funcție de fiecare zodie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai bune zodii la pat. Sunt femei curioase, care vor să știe cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului. Fiecare nativ este diferit atunci când vine vorba de momentele din intimitate. Sunt anumiți parteneri sexuali mai buni decât alții? Iată ce spun astrele.

Zodii bune la pat. Berbec

Berbecul este foarte grăbit și neglijent. Îl interesează doar propria plăcere și uită de parteneră. Acești nativi nu prea țin cont de plăcerile femeii și de ce își doresc ele. Nu sunt romantici deloc. La final ori pleacă, ori nu te bagă în seamă.

Zodii bune la pat. Taur

Nativii din zodia Taur sunt amanții perfecți. Sunt foarte pasionali, dominanți, le place să dețină controlul. Nu se gândește doar la el, plăcerea partenerei fiind foarte importantă. Acesta se gândește și face tot posibilul ca partenera lui să se simtă foarte bine în timpul actului.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău: „Am dat startul lucrărilor acum un an”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam: 'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Zodii bune la pat. Gemeni

Gemenii sunt foarte fermecători și știu ce să-și spună, ca să ajungi în pat. Acest nativ are farmece cărora nu le poți rezista prea mult. Este adeptul jocurilor erotice și își face partenera să se simtă cât mai bine, în momentul sexului. Adoră să transforme în realitate, fanteziile sexuale pe care le are.

Zodii bune la pat. Rac

Nativii raci sunt foarte romantici și din acest motiv ei fac dragoste, nu sex. Le plac detaliile romantice, să ofere atenție multă partenerei. Are totuși momente când e stângaci și nesigur. Este un bun amant, însă nu ar strica să fie mult mai sigur pe el.

Zodii bune la pat. Leu

Partidele de sex cu leii sunt de neuitat. Nopțile petrecute în intimitate cu un nativ leu sunt memorabile și cu greu îi poți rezista. Sexul cu ei rămâne la fel de bun și odată cu trecerea timpului. Sunt puțin egoiști, însă țin cont de dorințele partenerei și fac tot posibilul să i le împlinească.

Zodii bune la pat. Fecioara

Nativii din zodia fecioară pot părea nesiguri și neștiutori la început. Durează ceva timp până când se obișnuiesc cu partenera și până își dau seama ce-i place. Acesta ține cont de indicații și de dorințele partenerei. Cu timpul, poate deveni plictisitor în pat.

Zodii bune la pat. Balanța

Bărbatul balanță nu prea știe ce-i aia fidelitate, așa că obișnuiește să calce strâmb în relație. În pat este foarte pasional, atent, dar repezit. Știe să-i satisfacă plăcerile partenerei, însă infidelitatea este o problemă atunci când vine vorba de nativul balanță.

Zodii bune la pat. Scorpion

Scorpionii sunt printre cei mai buni la pat. Acești nativi sunt foarte pasionali, arzători, romantici și imediat te duc în pat. Partidele de sex cu el sunt foarte bune, orgasmul este garantat. Sunt foarte fermecători și știu să te ducă imediat în pat. Ai grijă cu scorpionii, sexul cu ei poate provoca dependență!

Zodii bune la pat. Săgetător

Săgetătorul nu este bărbatul unei singure femei. Acesta vrea să experimenteze cât mai mult, tocmai de asta încearcă cât mai multe partenere. Aventurile de-o noapte sunt foarte obișnuite pentru nativii din această zodie.

Zodii bune la pat. Capricorn

Capricornul este demodat atunci când vine vorba de sex. Partidele de sex sunt lente si plictisitoare și nu acceptă propunerile partenerei. Nativii acestei zodii sunt foarte conservatori și mizează doar pe ceea ce știu. Nu sunt dispuși să învețe lucruri noi.

Zodii bune la pat. Vărsător

Vărsătorul este un partener sexual foarte excentric. Îi place să încerce orice în pat și să nu te mire dacă-ți va cere să aducă o a treia persoan în pat cu voi. Nu este romantic și nu-i place să facă sex doar cu o singură femeie. Mereu vor apărea idile pe care le are cu alte femei.

Zodii bune la pat. Pești

Bărbații pești știu ce vrei și încearcă să-ți satisfacă toate dorințele. Partidele de sex cu un nativ al acestei zodii sunt foarte bune pentru ca pare ca iti citeste gandurile. S-ar putea să devină leneș și comod, odată cu trecerea timpului. Merită să preiei tu inițiativa din când în când.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton