Ce va trăi zodia Săgetător în iarna 2021-2022. Se anunță trei luni pline

 Sutiu Theodora
.

În această iarnă, zodia Săgetător va avea parte momente deosebite atât în dragoste, când și la locul de muncă. Dacă de la începutul anului acești nativi au avut parte numai de probleme, în sezonul rece ce va urma lucrurile vor începe să arate foarte bine pentru ei. Tensiunile vor dispărea aproape de tot, atât în relația cu persoana iubită cât și din punct de vedere al carierei profesionale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce va trăi zodia Săgetător în iarna anului 2021-2022. Luna decembrie

Pentru Săgetători, luna decembrie va fi una cu adevărat magică. Sărbătorile de iarnă le vor aduce clipe de neuitat. Crăciunul îl vor petrece alături de familie și prietenii apropiați.

Și Revelionul se anunță unul foarte diferit fața de anii anteriori. În noaptea dintre ani, mulți dintre tineri s-ar putea logodi cu alesul/ aleasa inimii.

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Scorpion, pe 4 noiembrie 2021

Citește și: Zodiile cu cea mai bună compatibilitate sexuală

Citește și: Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie

Ce va trăi zodia Săgetător în iarna anului 2021-2022. Luna ianuarie

Luna ianuarie va începe pentru Săgetărilor cu implicarea în mai multe proiecte pe care le visau demult. Au în plan câteva investiții serioase și se gândesc să ducă totul de unii singuri, iar acest lucru le va ieși perfect.

Săgetătorii se bat pentru ceea ce cred dovedi tuturor că ideile lor sunt cele de care este nevoie. Undeva în a doua jumătate a lunii ianuarie, nativii de foc se pot îmbogăți brusc.

Și pentru că munca de pe parcursul anului le va duce mulți bani, ei se vor implica, de asemenea, în tot felul de acțiuni caritabile. Sunt hotărâți să îi ajute cu orice preț pe cei care au nevoie. Pentru ei, sentimentul că pot fi utili pentru persoanele amărâte este adevărata fericire.

Ce va trăi zodia Săgetător în iarna anului 2021-2022. Luna Februarie

La finalul iernii, în Februarie, Săgetătorii ar putea să își găsească timp pentru a porni în călătorii romantice. Partenerul de viață va avea grijă să îi suprindă cu o excursie, în locuri exotice.

La rândul lor, și Săgetătorii simt nevoia să facă surprize, mai ales cu ocazia celor două sărbători ale îndrăgostiților. Pe 14 Februarie, de Sfântul Valentin, Săgetătorii sunt de un romantism incurabil.

Pentru Săgetători, ziua de Dragobete este și ea una specială. Ei au șanse mari să călătorească înafara României cu sufletul lor pereche, poate chiar pe o insulă uitată de lume. Simt nevoia de a fi într-un loc doar al lor, scrie Fanatik.ro.

Sursa foto Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton