Ce se întâmplă, de fapt, cu personajul Samantha Jones din Sex and the City. Decizia producătorilor

 Iacob Antonia
.

Noi detalii despre absența Samanthei Jones din continuarea Sex and the City. Iconicul serial Sex and the City revine pe micile ecrane, însă nu cu toții actorii. Producătorii serialului au mărturisit că actrița Kim Cattrall, cea care o interpreta pe carismatica Samantha Jones, a refuzat să mai joace în continuarea seriei, așa că au fost nevoiți să îi justifice absența.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis sunt pe baricade pentru filmările noii serii Sex and the City. Din nefericire, actrița Kim Cattrall nu va mai apărea alături de ele. Conform Daily Mail, scenariștii celebrului serial au dezvăluit deja cum va fi ‘scoasă’ actrița Kim Cattrall.

1-51-5

Mulți fani s-au întrebat deja dacă personajul va fi omorât sau nu potrivit scenariului And Just Like That. Ei bine, personajul lui Kim Cattrall nu va mai apărea în noua serie Sex and the City, după ce se va certa cu personajul Carrie Bradshaw, jucat de Sarah Jessica Parker.

Ce se întâmplă, de fapt, cu personajul Samantha Jones din Sex and the City

De asemenea, lui Kim Cattrall i s-a oferit posibilitatea să revină, cel mai probabil în sezonul 2.

„Va trece destul de mult timp între prima și a doua serie', au declarat surse pentru Daily Mail. Și asta datorită faptului că ‘Sarah Jessica Parker are un program încărcat și avem mult de muncă pentru a o aduce înapoi pe Kim Cattrall. Tuturor ne este dor de Kim și sperăm că se va întoarce pentru al doilea sezon – ușa nu se va închide niciodată pentru ea, ea este o parte importantă a francizei‘.

Citește și: Willie Garson, actorul din „Sex and the City', a murit. Mesajul sfâșietor al fiului său

Citește și: Primele imagini din Sex and the City! Cum arată acum protagonistele

Citește și: Scandal în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf, primele declarații: „Eu am fost cel agresat'

Citește și: Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un nou termen: „Am fost dispusă să renunț și la pensie”

Mai mult de atât, fanii au aflat ce se va întâmpla exact între Samantha și Carrie, în noul sezon Sex and the City.

Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall s-au certat în realitate?

„Telespectatorii vor afla că Samantha și Carrie s-au certat deoarece Carrie a concediat-o pe Samantha din postura de agentă a sa și că nu își mai vorbesc. Acest lucru pune efectiv capăt relației lor personale. Veți vedea, pe măsură ce serialul progresează în cele 10 episoade, cum lui Carrie i se face dor de prietena ei și vrea să repare relația', au declarat surse de pe platourile de filmare, pentru Daily Mail.

Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker s-ar fi certat și în realitate, acesta fiind motivul pentru care Kim a refuzat să mai apară în noua serie.

„Tuturor le-a fost dor de Kim pe platoul de filmare. Distribuția și echipa o iubesc și speră să se întoarcă', au mai subliniat sursele Daily Mail.

Serialul HBO Max va fi lansat în decembrie, iar fanii vor putea vedea primele trei episoade din noul sezon Sex and the City.

De ce a refuzat Kim Katrall să mai joace

Conform presei de peste Ocean, Kim Cattrall s-a arătat nemulțumită, de-a lungul timpului, că se punea mult prea mult accent pe povestea dintre Carrrie Bradshow și Mr. Big, în timp ce celelalte trei personaje erau trecute în plan secund. Anul trecut, actrița a mărturisit că nu va mai apărea în rolul Samanthei Jones, în Sex and the City. La scurt timp după aceea, Kim a declarat despre colegele ei:

„Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un fel, așa e sănătos să fie, după care a menționat că Sarah Jessica Parker, pe care catalogat-o drept o persoană crudă', ar fi putut fi „mai prietenoasă’ cu ea.

Carrie Bradshaw a considerat declarațiile ca fiind extrem de supărătoare și a confirmat la rândul ei că nu va mai exista un Sex and the City 3: „Nu este oprit, s-a terminat’.

„Nu este atât de dezamăgitor faptul că nu am ajuns să spunem povestea și să trăim acea experiență, cât este dezamăgitor pentru public, care și-a dorit un alt film', a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton