15 pacienți infectați cu noul coronavirus s-au vindecat la Timișoara: "Reușita în vindecare este una incredibilă"

 Cica Cristina
.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 15 pacienți s-au vindecat de COVID-19 la Timișoara.

Vești bune din Timișoara, unde nu mai puțin de 15 pacienți infectați cu noul coronavirus s-au vindecat, la Spitalul de Boli Infecțioase 'Victor Babeș'. În unitatea medicală de la Pădurea Verde ar fi aduse toate cazurile de coronavirus din zona de vest a țării, notează banatulmeu.ro.

'Munca lor, mai mult ca oricând, merită aplaudată. Reușita în vindecare este una incredibilă. Practic, imensa majoritate a cazurilor tratate, în România, provine din mâinile lor. Provocările, și mai mari, vor continua pentru Spitalul 'Victor Babeș', în plină transformare pentru tratamentul, temporar, exclusiv a cazurilor infectate coronavirus. Suntem alături cu tot ce e nevoie, dar mai cu seamă mulțumim din suflet pentru tot ce faceți!', a scris Dan Diaconu, vicepremierul Timișoarei, pe Facebook.

În județul Timiș s-ar afla în carantină peste 90 de persoane, iar peste 440 – în izolare la domiciliu, conform ultimei raportări a Direcției de Sănătate Publică Timiș, În egală măsură, la Spitalul de Boli Infecțioase 'Victor Babeș' din Timișoara mai sunt internate aproape 40 de persoane cu coronavirus.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton