Un tânăr din Cluj, bolnav de COVID-19, vorbește despre experiența sa cu virusul care l-a ținut 28 de zile în spital: "Am simţit pe pielea mea cât de parşiv este acest virus"

 Dumba Gabriela
.

După 28 de zile în spital, dintre care cinci la Terapie Intensivă, zece teste pentru COVID-19, trei radiografii și trei CT-uri, Andrei Balint a reușit să învingă în lupta cu noul coronavirus. Vindecat, tânărul din Cluj sfătuiește acum pe toată lumea să aibă mare grijă pentru că virusul este unul parșiv.

corona-5035180_1280-8corona-5035180_1280-8

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Primele simptome le-a avut pe data de 10 aprilie, atunci când Andrei a făcut febră 38.5 și a avut frisoane. După patru zile de tratament cu paracetamol si algocalmin, la recomandarea medicului de familie, tânărul a fost testat pentru coronavirus, fiind confirmat pozitiv în data de 16 aprilie.

După doar o zi, situația s-a agravat, iar tânărul avea o pneumonie, iar după trei zile a început procedura de respirație și balon cu oxigen. Abia după două săptămâi, băiatul a scăpat de febră.

„Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta. Mulțumesc personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării”, a scris Andrei Balint pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton