Un băiețel de 5 ani, infectat cu coronavirus, își întreabă mama dacă va muri. Mesajul emoționant al femeii: ”Stați acasă!”

 Stamen Diana
.

Noul coronavirus nu ține cont de vârstă și cine ești. Un băiețel de 5 ani a fost testat pozitiv cu COVID-19 și își întreabă mama dacă va muri, în timp ce femeia îl privește neputincioasă. Situația micuțului te va emoționa până la lacrimi.

Alvie, un băiețel în vârstă de 5 ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus pe 16 martie. Lauren Fulbrook are 30 de ani, locuiește în Worcestershire și este mama lui Alvie. Femeia a povestit simptomele fiului său și toate greutățile prin care a trecut, potrivit Metro.co.uk.

Într-o postare pe una dintre rețelele de socializare, Lauren Fulbrook roagă oamenii să stea acasă și să înțeleagă că noul coronavirus este foarte periculos.

„Stați acasă! Este datoria voastră să respectați comunitatea și să stați în casă, în loc să îmbolnăviți oamenii doar pentru că ați avut chef să ieșiți până la pub sau să cumpărați 7 baxuri a câte 24 de hârtii igienice… În ciuda imunității despre care vorbește toată lumea, la copii, băiatul meu în vârstă de 5 ani a fost testat pozitiv pentru coronavirus, având temperatură peste 40 de grade celsius și stări de vomă. A fost cea mai dificilă perioadă, pentru mine: să îmi văd fiul plin de energie, vomitând dintr-o dată din cauza temperaturii ridicate, incapabil să urineze, să mănânce sau să bea lichide. Avea rata respiratorie de 18-20, nivelul de glucoză din sânge 3,7 și pulsul 180. Transpira abundent, dar avea frisoane puternice și abia dacă putea să respire', povestește Lauren.

Cel mai greu moment pentru mamă a fost atunci când băiețelul ei de 5 ani, infectat cu noul coronavirus, a întrebat-o dacă va muri. Suferința micuțului este cruntă, iar oamenii ar trebui să înțeleagă să stea în casă și să se protejeze.

FOTO: Facebook

băiețel-de-5-ani-infectat-cu-coronavirusbăiețel-de-5-ani-infectat-cu-coronavirus
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton