Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie

 Sutiu Theodora
.

Atunci când vine vorba de căsătorie, există zodii care pur și simplu nu sunt făcute pentru asta. Pentru acești nativi care au spiritul liber și, deși ajung să cunoască dragostea adevărată, „hârtia' de la starea civilă poate reprezenta o mare problemă pentru ei. Așa că, dacă de visezi în rochie de mireasă sau costum de mire, află pe cine trebuie să le ocolești.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aceste 3 zodii nu sunt fani căsătorie, pentru că preferă aventura și se fac întotdeuna remarcați prin spiritul lor liber și dornic de aventură. Nu se tem să experimenteze lucruri noi și au nevoie de adrenalină în viața lor, iar acest lucru s-ar putea să îi incomodeze pe cei care visează la o căsnicie ca în filme.

Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Gemeni

În general, Gemenii încearcă să stea cât mai departe de căsătorie pentru că se tem real că, după ce vor face acest pas important, sentimentele puternice față de partenerul de viață se vor schimba radical.

Chiar și așa, Gemenilor li se pare uneori să fie căsătoriți, dar, de multe ori angajamentul se duce de râpă. Mai mult, ei pot fi dificili într-o relație, așa că ajung să fie convingi mariajul va ajunge inevitabil la divorț. Dacă gemenii nu sunt cu adevărat îndrăgostiți, nu te aștepta la vreo cerere în căsătorie.

Nativii Gemeni sunt spontani, elocvenți, comunicativi, sociabili și au un spirit logic imbatabil. Gemenilor nu le plac contradicţiile, deşi se spune adesea că „una spun şi alta fac'.

Lor le place varietatea, de aceea îşi pot schimba adesea opiniile, dar îţi argumentează întotdeauna de ce.

Răbdarea le lipseşte cu desăvârşire, preferând adesea să se apuce de mai multe treburi o dată, decât să aştepte să termine una singură. Iubesc libertatea, călătoriile şi cuceresc cu uşurinţă spaţiul celor din jur.

Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Săgetător

La fel ca și Gemenii, Săgetătorii sunt foarte libertini și nu prea se văd căsătoriți pentru că pentru ei acest pas înseamnă să renunțe la libertatea la care țin atât de mult. Ba mai mult, unii dintre ei sunt convinși că mariajul va duce la pierderea de sine.

Săgetătorul adoră aventurile și relațiile pasagere. Ideea de relație serioasă îl sperie. El caută să se concentreze pe el însuși, cât și pe nevoile sale, astfel încât căsătoria nu este în planurile sale, scrie kfetele.

Nativii din Săgetător sunt îndrăzneţi, curajoşi, luptători, ambiţioşi, cinstiţi, aflaţi mereu în căutarea adevărului pentru că nu suportă sub nicio formă minciuna și compromisul.

Cu firea lor năvalnică, ei adună totuși destule defecte dintre care am putea aminti nesupuşi, infideli, certăreţi, capabili să rişte fericirea altora, risipitori sau nechibzuiţi.

Citește și: Care sunt cele mai geloase și posesive zodii

Citește și: Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021

Citește și: Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Citește și: Ce planetă guvernează fiecare zodie

Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Vărstător

Vărsătorul este o zodie care urăște cu desăvârșire căsătoria. Le este teamă că facă vor face acest pas, inima lor se va frânge cu siguranță. Tocmai din această cauză, le este foarte greu să se deschidă complet în față cuiva, așa că nu vede prea multe șanse să ajungă la mariaj.

Totodată, Vărsătorul adoră să fie independent și să aibă grijă de el însuși și își face griji că nu va găsi pe cineva cu care să vibreze. Astfel că alege să stea departe de căsătorie.

Nativii din zodia Vărsător sunt firi neobişnuite şi greu de înţeles. Atitudinea lor se poate schimba de la o zi la alta, dar nu acesta ar fi cel mai neplăcut aspect al portretului lor, ci tendinţa de a lua mereu decizii greşite, sub influența unor idealuri sau visuri pe care uneori nici nu le pot atinge, fiind foarte departe de capacitățile lor.

Vărsătorii se nasc sub influenţa unei forţe contradictorii, de aceea unii dintre ei sunt timizi, introvertiţi, sensibili, răbdători şi iertători, în timp ce alţii sunt exuberanţi, vorbăreţi, cuceritori, superficiali, ba chiar frivoli.

Dar au câteva calități pentru care sunt foarte apreciați: prietenoși, umani, originali, inventivi, independenți, isteţi și vizionari.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton