Topul celor mai puțin geloase zodii

 Dumitrache Laura
.

Topul celor mai puțin geloase zodii. Gelozia este un sentiment complex, iar cu toții am fost măcat o dată cuprinși de teamă într-o relație. Acest sentiment este o combinație de trăiri precum nesiguranță și furie. Cu toate astea, trebuie să afli că există trei zodii care nu se confruntă cu acest sentiment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mulți dintre noi poate am fost invidioși pe o persoană, iar acest lucru înseamnă gelozie. În dragoste, lucrurile pot sta și mai rău. În asemenea situații, gelozia oferă un sentiment de anxietate care îi determină pe oameni să se lege de viața altora. Spre deosebire de unii, trei zodii nu experimentează acest lucru, dar acest lucru le afectează viața sentimentală. Află dacă te numeri printre ele!

Topul celor mai puțin geloase zodii. Berbec

Nativii din zodia Berbec nu au timp să fie gelosi. Aceștia sunt extrem de concentrați asupra propriei lor persoane și preferă să investească mai mult timp în ei. Berbecii sunt preocupați mai mult de dezvoltarea lor decât de interacțiunea cu alte persoane. De asemenea, pentru Berbeci, gelozia reprezintă un semnal de nesiguranță în propria persoană, lucru total inacceptabil pentru ei.

Citește și: 4 zodii care au o atitudine autoritară

Citește și: Cea mai inteligentă zodie feminină

Citește și: Cristi Brancu, despre divorțul cuplului Alina Sorescu – Alexandru Ciucu:”E limpede că nu s-au înțeles la notar”

Citește și: Anca Țurcașiu a plâns la TV după ce fiul ei s-a căsătorit.Ce a făcut nora artistei din prima clipă în care a văzut-o

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane care trăiesc momentul în fiecare clipă și se bucură de viața. Nativii din zodia Săgetător nu suportă să facă crize de gelozie. Rareori aceștia au relații stabile, tocmai din teama de îngrădite și control pe care o altă persoană ar putea să o aibă asupra lor. Dacă sunt totuși într-o relație, la cea mai mică urmă de gelozie, aceștia vor spune Adio!'

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane independente. Aceștia nu concep ideea de posesivitate, fiind mari iubitori de libertate. Nativii din zodia Vărsător așteaptă să primească acest lucru din partea partenerului. Sunt persoane raționale, iar relațiile se bazează pe prietenie, iar gelozia nu se încadrează în sistemul lor de valorii.

Sursa: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton