Top cele mai pasionale zodii în pat

 Borcilă Andreea
.

Top cele mai pasionale zodii în pat. În timp ce fiecare dintre zodii este pasională, mai mult sau mai puțin, există totuși nativi cu un impuls mai mare de a cuceri și de a fi senzuali. În acest caz, relațiile și intimitatea contează mai mult pentru următoarele semne zodiacale. Iată care sunt! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu doar libidoul, ci și semnul zodiacal îți va guverna felul în care te destinzi în spatele ușilor închise. În plus, unele zodii tind să fie mai mult interesate de un angajament pe termen lung, în timp ce alți nativi preferă pasiunea… de o noapte!

Citește și: Topul celor mai puțin geloase zodii

Citește și: 5 zodii care devin dificile atunci când iubesc

Citește și: Cum să seduci fiecare zodie

Citește și: 4 zodii care pot avea o relație la distanță

Top cele mai pasionale zodii în pat. Berbec 

Semn de foc, Berbecul poate avea multă energie sexuală și un libido ridicat. În plus, nativii acestei zodii sunt guvernați de planeta Marte, planeta pasiunii, ceea ce le poate da încă un impuls. În unele cazuri, probabil Berbecii nu simt nevoia să-și ia un angajament, însă vor face tot posibilul ca pertenera sau partenerul lor să fie fericit/ă. Vor să le câștige totodată afecțiunea și pot fi destul de romantici când sunt în căutarea partenerului/ei. Mai mult, unii dintre nativii Berbec pot fi înclinați să copleșească cu cadouri ori să organizeze o întâlnire reușită, cum nu au mai făcut până acum. 

Taur 

Dacă te întrebi care semn zodiacal este poate cel mai romantic, răspunsul este simplu: Taur. Acest semn zodiacal este un semn de pământ, ceea ce înseamnă Taurii sunt extrem de senzuali și au nevoie de atingere fizică. Sunt totodată un semn zodiacal fix, făcându-i pe acești nativi să fie la locul lor și să caute angajament pe termen lung. Taurul se poate implica treptat într-o relație, iar odată ce știe sigur că are persoana potrivită lângă ea, va face tot posibilul ca flacăra pasiunii să rămână mereu aprinsă. Când vine vorba despre viața amoroasă, Taurilor le plac mângâierile, masajul și muzica de relaxare. 

Top cele mai pasionale zodii în pat. Fecioară 

Un alt semn de pământ este Fecioara, care garantează că este un partener pasional și senzual. Acești nativi tind să facă totul pentru celălalt, fără să fie într-un mod egoist. Preludiul pentru Fecioare înseamnă o baie romantică, lumânări parfumate și o atmosferă cât mai deschisă și mai prietenoasă. 

Top cele mai pasionale zodii în pat. Balanță 

Balanța poate să fie destul de pasională, fără să depună vreun efort în acest sens. Este condusă de Venus, planeta relațiilor, și are tendința de a iubi ideea de a fi îndrăgostită sau de a crede în povești de dragoste, așa cum apar ele în basme. Totodată, acești nativi acordă o mare importanță conexiunilor cu ceilalți și le este confortabil să-i răsfețe așa cum știu ei. Câteodată, pot sta mult pe gânduri pentru a găsi cel mai potrivit cadru romantic și pentru a avea cea mai frumoasă seară în doi. Cinele romantice, cadourile și florile sunt câteva dintre darurile pe care le oferă Balanțele omului pe care îl iubește. 

Scorpion 

Scorpionul este, de departe, unul dintre cele mai pasionale semne zodiacale. El este asociat cu Marte și Pluto, două planete care au legătură cu dorințele sexuale. În plus, Scorpionul poate tânji după o conexiune profundă cu partenerul/a de cuplu și tinde să fie mai interesat de o relație de lungă durată decât de o aventură de-o noapte. Scorpionul este un semn zodiacal foarte carismatic, devenind de multe ori un magnet pentru cei din jur.

Top cele mai pasionale zodii în pat. Capricorn

Capricornul este un alt semn de pământ și poate deveni extrem de senzual când vine vorba despre partenerul/a de cuplu, mai ales atunci când crede că a găsit persoana potrivită. Acest semn zodiacal poate fi pretențios atunci când alege pe cineva lângă care să rămână, dar odată ce l-a găsit, Capricornul va face orice să-l cucerească zi de zi, chiar dacă sunt împreună. Acestor nativi le place totodată să ofere cadouri, în special pe cele scumpe. Pentru că sunt firi foarte muncitoare și fac din munca lor o prioritate, acestea ar putea fi calități care îl vor atrage pe partener/ă. 

Sursă foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton