Top 5 cele mai pretențioase zodii. Sunt greu de mulțumit

 Oana Pantazi
.

Top 5 cele mai pretențioase zodii. Nu reușești să-ți găsești sufletul-pereche, la restaurant îți ia o oră să comanzi o pizza, la mall nu mai ieși din cabina de probă și nimic din ceea ce ți se propune nu te convinge? S-ar putea să fii chiar tu una dintre zodiile pretențioase, cărora nimeni și nimic nu reușește să le intre în voie… din prima!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Berbecii pot fi autoritari, dominanți și aroganți, Taurii – leneși și încăpățânați, iar Gemenii, duali și superficiali… Iar lista continuă, defectele completând în egală măsură calitățile nativilor, dominați, în funcție de ora și ziua nașterii, de trăsături de caracter diferite, chiar dacă aparțin aceleiași zodii. Poate tocmai de aceea nici nu ne recunoaștem mereu în caracterizările astrologice… Sau poate din orgoliu, fiindcă nu e ușor să admiți că ai și defecte. Iată, așadar, care sunt zodiile cele mai pretențioase, ai căror nativi sunt greu de mulțumit!

Top 5 cele mai pretențioase zodii. Gemeni

Veseli, inteligenți, dotați cu un intelect de invidiat și cu un umor spumos, Gemenii nu sunt întotdeauna sufletul petrecerii, așa cum lasă impresia. Firea lor duală ascunde o sensibilitate bine flancată de exuberanță, dar și multă indecizie. În pofida faptului că sunt concilianți, prietenoși și foarte diplomați, acești nativi sunt extrem de pretențioși atât cu ei, cât și cu ceilalți. Drept urmare, le este foarte greu să ia o decizie pe loc, de teamă că ar putea greși, iar asta îi face niște parteneri dificili. Dacă pleci cu un nativ Gemeni la shopping, s-ar putea să îmbătrânești lângă cabina de probă… Iar asta este valabil în orice domeniu, deoarece Gemenii sunt foarte pretențioși și au tendința de a căuta nod în papură la orice. Poate acesta este și motivul pentru care nu-și găsesc jumătatea cu una, cu două…

Citește și: Zodiile care fug de iubire! Cine sunt nativii care se îndrăgostesc foarte greu

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Cei mai sinceri nativi

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii. Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Top 5 cele mai pretențioase zodii. Leu

Așa cum sugerează și numele zodiei, Leii sunt stăpânii junglei urbane și nu se lasă călcați în picioare cu una, cu două. Inteligenți și conștienți de farmecul lor, acești nativi sunt, în egală măsură, zgomotoși, temperamentali și chiar colerici atunci când lucrurile nu se desfășoară conform așteptărilor personale. Dat fiind că sunt niște profesioniști desăvârșiți, la locul de muncă li se trec cu vederea multe, însă pe plan amoros au de multe ori probleme. Leii au așteptări mari de la partenerii de viață, iar pretențiile lor, uneori absurde, sunt greu de îndeplinit. Important e să fie lăudați și să se afle permanent în centrul atenției -acesta este secretul succesului unei relații cu acest nativ.

Top 5 cele mai pretențioase zodii. Fecioară

Nu este un secret pentru nimei că Fecioarele sunt niște perfecționiste, atât în viața profesională, cât și în cea personală. Cer mult de la ele și, prin urmare, și de la cei din jur, iar asta nu face decât să micșoreze, cu fiecare an, lista anturajului. Fecioarelor le este greu nu doar să intre într-o relație, ci și săo păstreze, pentru că,în timp, ajung să vadă mai mult defetele partenerilor dacât calitățile… În încercarea lor de a-l găsi pe Prince Charming, ajung adeseori să fie dezamăgite. De aici și relații amoroase care se succed uneori pe bandă rulantă. Paradoxal, fiecare fost partener devine mai bun ca actualul și frustrările sunt imense. Uneori, acești nativi descoperă mult prea târziu că perfecțiunea nu există…

Top 5 cele mai pretențioase zodii. Scorpion

Fără doar și poate, Scorpionul este cea mai pretențioasă zodie dintre toate. Nu doar femeile, ci și bărbații sunt extrem de dificili atunci când vine vorba despre relațiile cu cei din jur. Conștienți de sexualitatea lor debordantă și de farmecul pe măsură, acești nativi nu ezită să-și exprime părerile fără menajamente, chiar dacă asta doare. Opiniile lor sunt întotdeauna cele mai importante și singurele demne de luat în seamă. Sunt intoleranți, iar atunci când nu reușesc să-și impună punctul de vedere, cei din jur își pot lua adio de la liniște. La fel de pretențioși sunt și atunci când se îndrăgostesc. Iar cel mai rău e că de la un Scorpion nu știi niciodată la ce să te aștepți. Azi îți poate face declarații de dragoste fierbinți, iar de a doua zi să nu-ți mai răspundă o săptămână la telefon…

Top 5 cele mai pretențioase zodii. Vărsător

Să ai un prieten Vărsător este, poate, cea mai mare provocare. Se plictisesc repede și devin rapid nemulțumiți de cei din jurul lor. Dacă la început te atrag cu carisma lor specială, ulterior te trezești prins într-o relație toxică, din care nu mai poți să ieși… mai ales dacă este vorba despre o poveste de dragoste. Acești nativi urăsc să iasă din zona lor de confort, și atunci va trebui să te conformezi și să le faci pe plac. Cum ei adoră controversele, sunt mari șanse să ajungi să te cerți cu un Vărsător chiar și când sunteți de aceeași părere… Doar ei au dreptate, dețin adevărul absolut, iar cale de mijloc nu există! E greu să trăiești lângă un Vărsător, dar și fără el. Asta fiindcă sunt totuși niște nativi fermecători, perfect conștienți de atuurile și de sexualitatea lor debordantă.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton