Româncă din Thassos, mesaj dur pentru turiștii români: "Zi de zi văd moartea cu ochii..."

 Raiciu Adriana
.

Româncă din Thassos, mesaj dur pentru turiștii români. Grecia este, fără doar și poate, una dintre destinațiile preferate ale românilor. Plajele superbe, vremea perfectă, soarele, dar și peisajele care te lasă fără cuvinte, te fac să vrei să te reîntorci. Însă, turiștii trebuie să țină cont și de anumite mici reguli de bază atunci când călătoresc. Iată ce mesaj dur a transmis acum o română din Thassos.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O româncă trage un semnal de alarmă pentru turiști, după ce, în urmă cu două săptămâni, un prieten grec și-a pierdut viața într-un accident rutier. Pe un forum din Thassos, femeia a scris câteva rânduri și a ținut să le atragă atenția oamenilor să nu mai conducă haotic, în drumul lor spre vacanță.

Citește și: Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu:'Scandalul care a pus pe jar'

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt’/ EXCLUSIV

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore:’Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău’

Citește și: A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la pierderea fiului său:’Acum este cu Răzvănel al nostru!’

Româncă din Thassos, mesaj dur pentru turiștii români

Totodată, aceasta a împărtășit și o experiență neplăcută. În urmă cu ceva timp, a fost la un pas să moară, după ce un șofer din Brașov a fost foarte aproape să o lovească.

„Zi de zi văd moartea cu ochii în locul în care acum 2 săptămâni a murit în accident de scuter un prieten grec! Zi de zi! Azi iar și e doar începutul zilei! Un brașovean grăbit s-a gândit să facă o depășire în curbă fără vizibilitate, pe linie dublă continuă, la Metalia!

Eu veneam din față pe scuter… E modul în care circulăm aici vara fiind practic, rapid și economic! Știu că mereu după colț mă poate aștepta o surpriză pe 4 roți care nu ține cont de nimeni și de nimic și sunt preventivă… încetinesc și sper…

Încă tremură carnea pe mine și stau și mă întreb, ca de fiecare dată: unde vă grăbiți? Pleacă plaja? Se încălzește berea? V-a luat vântul pălăria? Unde vă grăbiți și nu vă pasă de nimeni altcineva din trafic?

Ce vină avem noi că nu știți și nu vreți să vă opriți din fugă? Atât eu, cât și voi, avem o singură viață. Eu aleg să mi-o trăiesc, iar graba voastră poate să mi-o scurteze pentru ce? Pentru că vreți șezlongul din prima linie? Pe bune?', a scris românca din Grecia pe Facebook.

Femeia își dorește ca turștii să fie mult mai atenți la modul în care conduc, pentru că-și pun viața în pericol, dar și pe a celor din jur.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton