Raed Arafat, avertisment de ultimă oră! "A crescut alarmant numărul de cazuri. Am putea reveni la unele măsuri"

 Oana Pantazi
.

Ca urmare a faptului că, în urmă cu 24 de ore, numărul cazurilor de coronavirus s-a ridicat la 238, față de 153 cu o zi în urmă, Raed Arafat a declarat că am putea reveni la anumite măsuri obligatorii pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timp ce, cu două zile în urmă, în România, au fost anunțate 153 de cazuri noi, ieri numărul celor infectați crescuse deja cu 85, ridicându-se la 238. Asta în condițiile în care, în ultima vreme, numărul celor care nu mai țin cont de regulile de distanțare socială a crescut foarte mult…

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă: „Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…” / EXCLUSIV

„E un semnal că situația nu este sub control”

Dat fiind că, în România, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus se apropie vertiginos de 20.000, iar în cursul zilei de ieri s-a înregistrat o creștere substanțială, șeful DSU, Raed Arafat, a subliniat că acest fapt ar trebui să ne atragă atenția, menționând că autoritățile vor trebui să urmărească evoluția din zilele următoare.

Este un semnal că situația nu este sub control, așa cum ne-am dorit noi și că trebuie să fim foarte atenți în respectarea regulilor de distanțare fizică care se solicită populației de către noi, autoritățile', a declarat Raed Arafat, conform Digi24.

Citește și: Prima apariție în public a Melaniei Trump, de la iscarea protestelor violente din America. Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o ținută sobră

Regulile trebuie respectate în continuare

Arafat a mai menționat că trebuie să lucrăm împreună la păstrarea rezultatelor bune pe care le-am avut până acum, pentru a împiedica revenirea la un număr mare de cazuri.

Chiar dacă sunt măsuri de relaxare care au fost luate și care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasă și au suportat ce s-a întâmplat până acum și au suportat măsurile de restricții care au fost, trebuie să avem grijă mare în respectarea regulilor mai departe – purtarea măștii, distanțarea, toate regulile astea de igienă pe care noi le-am făcut cunoscute', spune Arafat.



Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton