Protest neașteptat al stomatologilor din Franța. Nemulțumiți că nu au echipament de protecție, s-au pozat complet goi!

 Oana Pantazi
.

După ce li s-a cerut să-și reia activitatea în cabinete, fără a li se asigura un minimum de protecție împotriva COVID-19, stomatologii din Franța au pus la cale un protest neobișnuit – s-au fotografiat complet goi, în cabinetele lor, cu părțile intime acoperite. Imaginile au devenit în scurt timp virale.

Chiar dacă pare amuzant, alegerea stomatologilor francezi de a protesta în pielea goală pentru a scoate în evidență faptul că au fost trimiși să-și exercite profesia fără echipamente de protecție și-a atins scopul – imaginile s-au viralizat în scurt timp, iar situația în care se află a devenit de notorietate pe plan internațional.

Ryan Dunlop, stomatologul care a făcut publice fotografiile, a avertizat în postare că nu este vorba despre o glumă și nici despre un party la serviciu, ci că acela este modul prin care stomatologii francezi au ales să atragă atenția asupra faptului că au fost trimiși înapoi la muncă fără a le fi asigurat un minimum de protecție (măști, mănuși etc.)

Și, într-adevăr, în timp ce în România demisiile personalului medical din aceleași motive au trecut, pe alocuri, neremarcate sau greșit înțelese, iată că francezii au reușit să atragă atenția în cel mai inedit mod. Urmează să aflăm ce măsuri a luat guvernul după acest protest inedit…

Foto: Facebook Ryan Dunlop

Stomatologi-goi1Stomatologi-goi1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton