Programul Metrorex de sărbători. Cum circulă metrourile de Crăciun și de Revelion

 Laciu Andreea
.

Programul Metrorex de sărbători. S-a anunțat în mod oficial cum vor circula, de fapt, de Crăciun și de Revelion. Ca în fiecare an, programul suferă modificări în perioada sărbătorilor de iarnă, pe toate magistralele, din punctul de vedere al intervalelor la care trenurile sosesc în stații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Metrorex a anunțat oficial cum vor circula metrourile din București, atât în perioada Crăciunului, cât și în zilele de dinainte de Revelion și în primele două zile ale anului. Noul program este valabil pentru perioada 24 – 26 decembrie 2022, respectiv 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023.

Programul Metrorex de sărbători

În primul rând, toți cei care vor să circule cu metroul în această perioadă trebuie să știe că toate trenurile vor funcționa în perioada 24 – 26 decembrie 2022, respectiv 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, conform programului de weekend și cel al sărbătorilor legale din an. Așadar, în cazul în care ai neapărat nevoie să utilizezi metroul în perioada sărbătorilor de iarnă, atât de Crăciun, cât și de Revelion, atunci trebuie să te aștepți să ajungi mai târziu la destinație, căci se mărește intervalul de timp la care vor sosi trenurile în stații, indiferent de magistrala de metrou pe care circuli.

Citește și: Programul magazinelor Kaufland de Crăciun și de Revelion. Cât timp vor fi închise

Citește și: Programul marilor lanțuri de magazine de Crăciun și Revelion 2022. În ce magazine poți merge la cumpărături pe 24, 25 și 26 decembrie

Citește și: Cum se vor calcula facturile la energie electrică începând din 2023. Au loc schimbări majore

Citește și: Care este legenda Crăciuniței, floarea care nu lipsește din casele românilor de Crăciun

Programul Metrorex de sărbători. Așadar, conform comunicatului oficial transmis de conducerea Metrorex, trenurile vor circula la un interval de timp de 10 minute în perioadele menționate anterior. Este vorba despre circulația de pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Strauleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiţei/Râul Doamnei), conform Spynews.ro.

Cum vor circula metrourile de Crăciun și de Revelion

Programul Metrorex de sărbători. Atât în noaptea de Crăciun, cât și în noaptea de Revelion, adică 31 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023, circulația metrourilor se va desfășura în același mod. Trenurile vor sosi în stații la un interval de aproximativ 10 minute. Acest lucru este valabil pentru toate magistralele.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton